Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]
JONIN_EZT:
No normalnie najlepszy prezent na nowy rok. Najpierw fizyki od @ET22_RULZ'a teraz ten o to super pack po poprostu nic dodac nic odjąc
Kabiny są super najbardziej mi się podoba ST44.
Po pierwszych chwilach testowania jest znakomicie.
I jeszcze życzę powodzenia przy dostosowywaniu 2 exeków.
Pozdrawiam.
ET22_RULZ:
--- Cytat: SP47-001 w 01 Stycznia 2008, 22:50:49 ---W SU46 na pozycji "W" załączają się tylko styczniki liniowe.
--- Koniec cytatu ---
Nie tylko. Na pozycji W nastepuje rowniez przestawienie nawrotnika na zadany kierunek. Z kolei na pozycji S nastepuje zamkniecie stycznikow wzbudzania pradnicy glownej.
MuNiO:
Pytanie do autorow
1. Czy przerobicie fizyke SM31, SU45 ?
2. Czy bedzie dodane automatyczne bocznikowanie ?
3. SM42 - czy bedzie dzialac bocznikowanie tak jak jest w orginale ?
- nalezy dojechac nastawnikiem do 11 pozycji, cofnac na 6 pozycje, wcisnac przycisk bocznikowania, oslabienie pola bocznika mozna kontynuowac do pozycji 11, cofniecie nastawnika na pozycje 5 wylaczy bocznikowanie
Czy tak da rade zrobic ?
4. Dlaczego wydajac paczki kabin z modelami nie sprzatacie niepotrzebnych plikow ?
- ST44 - 21 plikow
- SU46 - 3 pliki
- SM42 - 3 pliki
Matej:
Ja powiem że niewyszłem z szoku od tej magicznej nocy i jak zobaczyłem TRYPTYK na forum to w pierwszej chwili niewierzyłem własnym oczom ale to nie 1 kwietnia hehe. Bardzo dobra robota jestem cały czas pod silnym wrażeniem teraz to trzeba tylko misji w kórej będziemy prowadzic skład przyprowadzony elektrykiem a dalej dieslem Wielkie Gratulacje Bardzo Efektywne wejście w nowy rok :) Pozdrawiam szkoda ze tylko pare dni na Ostbahnie byla SU46-025. bym podogrywał sound-y
Quark-t:
Ja bym na karb nowego exe zrzucił tylko jeden problem - dalej AI ma problem z rozruchem i ciągle wywala nadmiarowy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej