Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]
kurak303E:
no ale dźwięków prawdziwych do suki np ni ma. Ja mam prawdziwe dźwięki włącznia SU45 i nagrane wszystkie wysokości obrotów. Jakby ktoś chciał coś więcej wycisnąć z tego co mam, to moge podesłać. Dźwięki są podasowane pod TRS2004, więc porozkładane poszczególne pozycje na oddzielne pliki dźwiękowe, ale problemu nie sprawi złączenie ich. Ja bym dał większe różnice obrótów (przynajmniej w dźwięku) dla lokomotyw.
Patrykos:
qryszak303E tak?
Przeca SU45 też jest, więc się przydadzą.
kurak303E:
No tak. Ja mam u siebie popodmieniane.
Co do realu. Jak zrobić tak, jak w rzeczywistości, kiedy to na postoju lokomotywa w zimie pracuje na wysokich obrotach i bez najmniejszej zmiany rusza. W symku nie da sie przestawić nawrotnika przy pozycji nastawnika innej niż zero. Tak samo jest w rzeczywistości, czy jest kajaś inna "opcja" sprawiają ca, że lokomotywa rusza z wysokich obrotów bez potrzeby schodzenia z pozycji.
PEKAPE:
--- Cytat: GlowaWojtas w 01 Stycznia 2008, 15:26:10 ---Dokładnie ElDriver :)
Jadę sobie gagarem na krzyżowej, 50km/h skład pełnych węglarek.
Nagle podjazd. Zwalniam, zwalniam, myślę sobie zaraz stane i zjade. Gagarek zwolnił stopniowo do ok 10km/h i sie powoli wtoczył na szczyt :D
Następnym razem ukrotnię kilka tych maszyn ;)
--- Koniec cytatu ---
Ja tylko dodam że w rzeczywistości uciągnie tyle wagonów ile hak wytrzyma. Znajomy mechanik mówił mi że prędkości na nim nie złapie dużej, ale za to posiada ogromną siłę. W szopie do której często zaglądam w Stalowej Woli Rozwadów stacjonuje jeden gagar ST44-859, dziś robiąc foty dowiedziałem się że mechanicy zwą go "Niezniszczalny".
El Mecánico:
Jako żywo, @PEKAPE:D Dasz pełne hamowanie na pomocniczym a on i tak pojedzie:D Jedyne co te loki boli to silniki spalinowe, które są "raczej" zawodne;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej