Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

"Zwierzyniec" (robocza nazwa "low")

<< < (6/11) > >>

moko_loko:
Bardzo interesująca trasa.Nie było problemu z jej uruchomieniem wszystko w jak najlepszym pożądku.Moim zdaniem , moge zaliczyć tą trase do jednej z najlepszych.

pozdrawiam moko_loko

Krzysiek626:
Przedmówcy napisali prawie wszystko - prawie bo pewnie jeszcze coś wylezie w raz z upływem czasu. Ja mam dwa zastrzeżenia. Przechyłki nie wychodzą ani dla byka ani dla siódemki. Miałem jednak zbyt mało czasu do zidentyfikowania tego problemu. Do tej pory posiadany tabor sprawiał się dobrze.
Druga uwaga dotyczy przygotowania paczki. Jestem zwolennikiem robienia jednej paczki z drzewem katalogów jak w MaSzynie. Paczki były 4 i sporo osób miało z tym kłopot. @Wasyl, znam Twoje zdanie w tym temacie, jednak wielu sobie z tym nie poradziło.
Tak czy siak bardzo dobry pomysł i realizacja. Padło też kilka propozycji w tym sugestia poprowadzenia tej scenerii dalej. Może masz coś gotowego, co można połączyć ze Zwierzyńcem?

wasyl:
Witam!!!
Racja - rozdzielenie paczek to jednak nie był najlepszy pomysł, ale było to podyktowane 2 najważniejszymi powodami:
-zamierzam zająć się pewien czas obiektami do maszyny i regularnie wypuszczać paczkę z nowymi obiektami dla trasopisarzy (tzw. wasyl-pack-x.xx)
-oddzieliłem tabor autorstwa queuedEU od paczki, gdyż nie jestem jego autorem i nie chciałem aby kojarzono ten tabor ze mną

Następne trasy wypuszczę już jako jedna paczka.

RooteK:
Odlotowa trasa!

Te krótkie odległości pomiędzy stacjami, zagęszczenie wskaźników, ma to jakiś dla mnie klimat :)
Bardzo dużym plusem dla mnie są manewry. Misja z osobowym super (trochę denerwują mnie te S1 na wjeździe ;) )
Cóż. Powodzenia :) Oby więcej takich trasek.

Co do błędów, to w opisie trasy :) "polsat" jak napisałeś to nie SP42 ale SU42 :)
Wspomniany "polsat" wjeżdża na stację oookropnie. Zatrzymuje się przed peronem, po czym żółwim tempem powoooli powoooli wjeżdża na peron. Skład nie jest też zahamowany, ale :) Jakoś sobie radzę, i sam klawiszem "1" załączam ręczny w wagonach.

hunter:
Naprawiłem błąd. Winowajcą był plik PM/kamienice2.t3d . Jeśli ktokolwiek miałby ten sam błąd co ja, proponowałbym usunąć plik PM/kamienice2.inc (nie t3d!).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej