Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

"Zwierzyniec" (robocza nazwa "low")

<< < (7/11) > >>

Mihau:
Traska jest full wypas wszystko działa jak należy.
W związku z tym że traska nie jest długa i posiada dużo bocznic może można by zrobić jeszcze jedną misję ze zdawką.
Np łajka wlatuje na każdą ze stacji zbiera po kilka wagonów z bocznic i wraca do stacji początkowej.
Myśle że na tej trasce fajnie by to wyglądało w przeciwieństwie do linii 546 na której są zbyt duże odległości między stacjami.
Pozdrawiam Mihau_PCC.

uetam:
Tylko te odleglosci miedzy stacjami sa jednak zdecydowanie za krotkie ;]
Gdybys tak co druga 'zamknal' to by wygladalo bardziej po polsku D:

bohunIC:
Przejechałem sie z misją pośpieszną, wcale nie było szybko mimo krótkich odległości, bo co chwile s1 albo coś w stylu ograniczenia. Generalnie na tym etapie musze sie zgodzić z Mateu jak rzadko że przydałoby sie zwiekszyć odległości miedzy stacjami, w sumie to bardzo mało roboty przedłużyć prosty szlak, sklonuj coś i wstaw bedzie fajnie!

201E-003:
Co do małych odległości pomiędzy stacjami to po co to zmieniać? Mamy pierwszą, wyjątkową i bardzo realistycznie wyglądającą trasę więc po co ją na siłę 'upiekszać'? Takie moje zdanie, znowu mamy coś innego. Nie wszędzie między stacjami jest iks-kilometrów szlaku ;) Weźmy na przykład chociażby odcinek linii nr 131 Bytom-Tarnowskie Góry. Między stacjami Radzionków a Nakło Śląskie jest tak mała odległość, że tarcze ostrzegawcze Radzionkowa stoją w obrębie stacji Nakło Śląskie i odwrotnie. A pozostałe stacje tego odcinka są również położone blisko siebie. Niech zostanie więc jak jest, bo w końcu czuć świeży powiew ;)

KowiEU:
Zdadzam sie z kolega wyzej, dla mnie te bliskie odleglosci miedzy stacjami sa plusem bo w realu czesto sie mozna z czyms takim spotkac zwlaszcza w aglomeracjach, a czegos takiego w innych trasach dostepnych w symku brakuje. Reasumujac trasa jest rewelacyjna niema tam tej nudy za nastawnikiem caly czas sie cos dzieje a te przechylki super sprawa. I co najwazniejsze trasa chodzi plynnie nawet na moim srednim kompie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej