Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
"Zwierzyniec" (robocza nazwa "low")
hunter:
Udało się mi odpalić traskę, ale nie obeszło się bez kłopotów.
http://img138.imageshack.us/img138/5153/nowyobrazmapabitowazf9.jpg
Taki mam obraz stacji Pawianowo. Na szlaku jest ok.
Karta graficzna to niepodkręcana Sapphire ATI Radeon X1600 Pro, procesor oraz płyta główna Intel Pentium D 805 oraz Intel D945GTP. Sterowniki Catalyst 7.9, exe 706kb. Na którymkolwiek exe jest to samo. Zdaje mnie się, że jest to błąd w którymś z modeli. Składy pozmieniałem na swoje, ale nawet z domyślnymi jest to samo. Wszystkie paczki pobrałem i zainstalowałem.
wasyl:
Witam!!!
--- Cytat: Ra w 28 Listopada 2007, 19:32:52 --- - tam gdzieś jeszcze dalej wisi semafor z czerwonym pod poziomem gruntu,
--- Koniec cytatu ---
Niech on tam sobie wisi ;). A nawet jeszcze chyba ze 2 gdzieś wiszą :). Tak troche prościej jest sterować AI.
Odnośnie kontenerów - hehe - ciekawa sprawa :). Trzeba by zagadać z autorem taboru.
Patrykos:
Poszło mi po pensji za złamanie pantografu ...
oko:
Coś pięknego.......szczena opadła mi najbardziej jak w momencie gdy bylem przed mostem tym fioletowym do góry Tem-a z Eaosami mi sie pojawila....no i te reklamy bielizny przed pawianowem mało semafora nie przejechałem hahah:) Coś pięknego:)
EU07-457:
Po przyjeździe do Pawianiwa z poc. posp. gdzie tak właściwie powinniśmy odstawić lokomotywę? Jadę zgodnie z tarczami manewrowymi, ale dojeżdżając do semafora przy peronie Ms2 się nie wyświetla. Czy tak powinno być?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej