Straszyc to mie nie musisz, bo jesli nawet mnie zablokujesz abym nie pisal ,to nic nie strace.
A stosunek mam taki jak kazdy kto nie moze znalesc czegos, skoro pisze ze 80% podawanych linkow nie dziala albo wyslietla sie ze brak takiej strony, to ja sie pytam jak tu sie traktuje urzytkownikow tego forum?
Rozumie ze nie sposob jest wszystko upozadkowac, ale wypadalo by troszeczke zrobic z tym pozadek.
A to ze jestem moze troszeczke nadgorliwy i w goracej wodzie kapany no cos taki moj charakter Jesli kogos to w jakis sposob urazilo to Przepraszam , ale bardzo prosze zrobcie tu troszeczke pozadki
Pozdrawiam NarcinPKP
No to robię porządek... zacznę od tego wątku.
Użytkownicy tego forum jakoś sobie jednak radzą bez ciągłego narzekania. O ile wiele linków wygasło to akurat większość z tych o które ostatnio pytałeś działa całkiem dobrze.
Kolega @ziomalcl zadał Ci pytanie... ale zamiast odpowiedzi mamy ciąg dalszy polemiki... widać już nie potrzebujesz pomocy.
Bocznica.
Akvin
Ostrzegałem
Skoro mówisz, iż nic nie tracisz, ok, zakaz pisania na 14 dni (ja przynajmniej zyskam). Woda ostygnie i będzie ok.
Mariusz
Wdaje się w dyskuje nie pierwszy raz. Następnym razem będzie ban.
Mariusz