Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Warszawa Centralna

<< < (6/8) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: james.szczesny w 17 Listopada 2007, 19:15:57 ---
--- Cytuj ---Ty myślisz, że dadzą komuś na grzybek wejść, wziąć plany i je sfocić? Rozumiem, na małej stacji wgląd sobie załatwić, bo z foceniem to już inna sprawa. Ale takie coś na Wschodnim jest nierealne.
--- Koniec cytatu ---

Czyli zdobycie realnych planów jest raczej niemożliwe? Należy mieć nadzieję, że ktoś od środka je wyniesie? :(

--- Koniec cytatu ---
Tak kolego, ukradnie, po czym opublikujemy na stronce i będzie dym na 100000000 fajerek. Ty pomyśl co piszesz bo robisz z siebie głupka.

mechatronik:

--- Cytuj ---Ty myślisz, że dadzą komuś na grzybek wejść, wziąć plany i je sfocić? Rozumiem, na małej stacji wgląd sobie załatwić, bo z foceniem to już inna sprawa. Ale takie coś na Wschodnim jest nierealne.
--- Koniec cytatu ---

Czyli zdobycie realnych planów jest raczej niemożliwe? Należy mieć nadzieję, że ktoś od środka je wyniesie? :(

--- Koniec cytatu ---

Niestety zdobicie takich planów jest raczej niemożliwe... . Głównie chodzi o "bezpieczeństwo". Nie dadzą Ci takich planów bo uznają, że może być to wykorzystane przez terrorystów do ataku... . Inna sprawa, że gdyby ktoś chciał naprawdę zrobić zamach to by cały teren wcześniej sfocił i zdobył zdjęcia satelitarne... . Niestety niektórzy nie potrafią tego pojąć i uważają MK za zagrożenie tak jak terrorystów :/.

guest4368:

--- Cytat: Krzysiek626 w 17 Listopada 2007, 19:32:29 ---
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
Tak kolego, ukradnie, po czym opublikujemy na stronce i będzie dym na 100000000 fajerek. Ty pomyśl co piszesz bo robisz z siebie głupka.

--- Koniec cytatu ---

Koledzy, nie wyczuwacie ironii? Przecież wiem, że nie można tak sobie iść na nastawnię ...

Skoro tak trudno o te plany, to zająłbym się inną traską. Czy mógłby mi ktoś pomóc w obsłudze skryptów? To co jest na forum, jest jedynie podstawami. Aby stworzyć coś na miarę Moczników trzeba chyba czegoś więcej.

Po ostatnich wypowiedziach userów w sprawie tego, co rabię, wyjaśnię. Trasę budowałem z planów, kture są na nastawnia.org. Kiedy to opublikowałem i okazało się, że plany są do kitu, przerwałem prace, bo nie miało to sensu. W miarę dobrych planów nikt nie ma (lub nie chce dać) Więc nic teraz z tym nie robię i proszę nie czekać, bo do byle jakich planów nic nie będę robił!

Scalone posty.
Akvin

kwasny1410:
Witam, jest taki film o centralnym, można go ściągnąć tu: http://www.wojtazz.irssi.pl/dokument.html Z tego co pamiętam, gdzieś przez chwile migają plany centralnego. Może się przyda...

Paul:
Może to się nada ;)
http://www.kontrakt-bhp.com.pl/paul/wdc.gif

Pozdrawiam, Paweł

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej