Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Warszawa Centralna
Szociu:
--- Cytat: kurak303E w 05 Listopada 2007, 16:21:07 ---Korzystając z okazji, czy ma ktoś albo wie, gdzie szukać, lub lepiej gdzie znaleźć plan stacji Białystok?
--- Koniec cytatu ---
Idź na nastawnię dysponującą i spytaj czy możesz sfocić.
guest4368:
W oczekiwaniu na plany (których raczej nie dostanę :) ), stworzyłem małą stacyjkę. Jest to prymityw i traski z tego nie będzie. Po prosto ćwiczyłem pisanie trasek (w notatniku, bo skrypty mi nie działają).
Jak ktoś chce, to niech pobierze i powie, co nie tak.
Paczka moja.zip pod czerwonym linkiem na usebar'ze.
guest4368:
Ponawiam swój apel, aby ktoś z Warszawy sfocił na nastawni plany dworca Warszawa Centralna!
Sam nie jestem w stanie tego zrobić, ponieważ w Warszawie będę dopiero za pół roku. Chyba nie chce się wam czekać tak długo :P.
PS. W Google nic nie ma, a te plany co są, do niczego się nie nadają.
AtapiCl:
--- Cytat: james.szczesny w 17 Listopada 2007, 16:37:00 ---Ponawiam swój apel, aby ktoś z Warszawy sfocił na nastawni plany dworca Warszawa Centralna!
Sam nie jestem w stanie tego zrobić, ponieważ w Warszawie będę dopiero za pół roku. Chyba nie chce się wam czekać tak długo :P.
PS. W Google nic nie ma, a te plany co są, do niczego się nie nadają.
--- Koniec cytatu ---
Ty myślisz, że dadzą komuś na grzybek wejść, wziąć plany i je sfocić? Rozumiem, na małej stacji wgląd sobie załatwić, bo z foceniem to już inna sprawa. Ale takie coś na Wschodnim jest nierealne.
guest4368:
--- Cytuj ---Ty myślisz, że dadzą komuś na grzybek wejść, wziąć plany i je sfocić? Rozumiem, na małej stacji wgląd sobie załatwić, bo z foceniem to już inna sprawa. Ale takie coś na Wschodnim jest nierealne.
--- Koniec cytatu ---
Czyli zdobycie realnych planów jest raczej niemożliwe? Należy mieć nadzieję, że ktoś od środka je wyniesie? :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej