Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Warszawa Centralna

<< < (4/8) > >>

guest4368:

--- Cytat: Mateu w 04 Listopada 2007, 19:19:47 ---plan jest schematyczny - powinniscie sie cieszyc z tego co macie - no chyba ze ktos wyciagnie oryginalny plan stacyjny z kilometrazem itp.

--- Koniec cytatu ---

Niestety, ale o właśnie taki plan mi chodzi. Ten plan, który posiadam, jest zbyt schematyczny.

PEKAPE:

--- Cytat: james.szczesny w 04 Listopada 2007, 18:58:46 ---Z powodu braku planów projekt uważam za zawieszony. Prace wznowę, kiedy dostanę plany (bez Waszej pomocy nic się nie uda:) ).
Bardzo proszę o nadsyłanie jakichkolwiek linków mogących pomóc mi w pracy. Sam nie mam możliwości zdobycia tych planów, więc jeśli ktoś ma do nich dostęp ( lub ma znajomego ), to bardzo proszę o pomoc!

--- Koniec cytatu ---

Kolega zniechęcił się na samym początku,szkoda!,spróbuj poszukać w internecie,jak nie to może sam spróbuj ruszyć wyobrażnią i może jakoś z trudem ale wyjdzie ta Twoja sceneria.Trzymam kciuki na Ciebie i powodzenia.

pol102:

--- Cytat: james.szczesny w 04 Listopada 2007, 21:24:25 ---
--- Cytat: Mateu w 04 Listopada 2007, 19:19:47 ---plan jest schematyczny - powinniscie sie cieszyc z tego co macie - no chyba ze ktos wyciagnie oryginalny plan stacyjny z kilometrazem itp.

--- Koniec cytatu ---

Niestety, ale o właśnie taki plan mi chodzi. Ten plan, który posiadam, jest zbyt schematyczny.

--- Koniec cytatu ---

Masz 2 opcje: Iść do PLK i błagać na kolanach lub znaleźć kogoś kto go ma i da/sprzeda/udostępni

guest4368:
Sam nie jestem w stanie dotrzeć do tych planów, więc tak, jak napisałem, szukam kogoś, kto "da/sprzeda/udostępni".
Jeśli ktokolwiek takiego zna, niech mnie powiadomi.

kurak303E:
Korzystając z okazji, czy ma ktoś albo wie, gdzie szukać, lub lepiej gdzie znaleźć plan stacji Białystok?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej