Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Warszawa Centralna
EU05:
Skrajne perony powinny być łukowate, na załączonym obrazku nie są. I już plan okazuje się do niczego ;)
Paul:
W ten sposób to można narzekać, że słupy podpierające strop nie są zaznaczone, nie ma kiosków, itp itd ;) Skoro plan jest do niczego to zaraz go sprzątnę - tylko mi miejsce zajmuje niepotrzebnie :P
Pozdr, Paweł
EU05:
No dobra, ale brak zaznaczonego słupa nie wyklucza jego istnienia. Prosty peron wyklucza istnienie zakrzywionego, a w rzeczywistości są zakrzywione.
JONIN_EZT:
Już i tak ten plan jest lepszy niż na semafor.prv.pl. Tutaj już wyraźnie widac zakrzywienia o jakie mi chodziło wcześniej. Fakt faktem przy badaniu zdjęc z tej okolicy widac zakrzywienia na WC zarówno jak na W. Śródmieście (nie wiem jak bardzo z tym zakrzywieniem jest) i tak nie jest najgorzej z tym planem.
Jednego czego tu brakuje to dalsza częśc tunelu wraz z SBL-ami i wjazdowym do tunelu od Wschodniej wraz z częścią podmiejską z Powiślem,
--- Cytat: kwasny1410
Witam, jest taki film o centralnym, można go ściągnąć tu: [url ---http://www.wojtazz.irssi.pl/dokument.html[/url] Z tego co pamiętam, gdzieś przez chwile migają plany centralnego. Może się przyda...
--- Koniec cytatu ---
Fajny link i niezłe filmy <taki mały OT
Paul:
To jest plan SRK, a nie drogowy - tu chodzi o układ torowy i rozmieszczenie urządzeń, a nie ładne perony. To nie jest wersja ostateczna planu, jakby ktoś znał semafory SBL lub widział jakieś błędy to prosze pisać. Pomyślałem że może ktoś tu bedzie miał z niego pożytek więc dałem linka.
Co do zakrzywień - polecam obejrzeć filmiki:
- tor podmiejski
- dalekobieżny
Pozdr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej