Autor Wątek:  Dotyczące regulaminu forum  (Przeczytany 2016 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

reds0

• Gość
Dotyczące regulaminu forum
« dnia: 11 Października 2007, 15:56:15 »

Ja tylko dodam (bo o mnie tu mowa), że na moim koncie było ok. pochwał 12 i 0 ostrzeżen, tak więc źle trafiłeś!
Jeśli nawet dostawałbym jakieś umpomienia, to jeśli zasłużyłbym, to dobrze.
Pokrętna jest Twoja logika, z niej wynika, iż jeśli ktoś wcześniej był pouczany, to teraz już nie może pouczać innych. Resztę wyjaśnił Profeta.
Będę tępił z całą stanowczością łamanie regulaminu i głupotę, która aż często boli.
Ponadto moderator to nie jest jakiś tam starszy pomagier, ma w skuteczny sposób utrzymywać porządek na forum.
Proponuję zmienić forum, jeśli coś Ci się nie podoba.
Mariusz

Mam pytanko względem dopisywania obowiązków forumowiczów !. Dlaczego w regulaminie forum jest bardzo dużo nakazów , zarządzeń , zakazów ,itp! dla zwykłego odbiorcy forum maszyny . Betatesterzy , Deweloperzy , Global Moderatorzy i inni najstarsi na  liście , mogą bez powodu spychać tematy na bocznicę , pouczać itp jakby wszystkie rozumy zjedli . Od pewnego czasu zauważyłem , straszne pouczenia Pana Mariusza1970 z Bydgoszczy .Sam był przez adminów pouczany , niech sobie przypomni jak to było na początku zalogowania . Dostawał upomnienia i zalecenia , a teraz co rusz , od pewnego czasu , widzę że, wydaje wyroki , spycha na bocznicę pytania nowych forumowiczów . Wydaje mi się , że trzeba najpierw pouczać , tłumaczyć , POMAGAĆ nowym userom . Nerwy są tu nie na miejscu ,względem nieświadomości kogoś , kto nie może czegoś znaleźć na forum , nie umiejętnie posługuje się 3Dmax-em . Prośba do Władz , więcej wyrozumiałości , dla nowo przybyłych na to forum , zrozumienia .  Dzięki za  przeczytanie tego posta .
« Ostatnia zmiana: 11 Października 2007, 17:06:13 wysłana przez Mariusz1970 »

Offline Profeta

• CM Czechowice-Dziedzice
    • http://my.opera.com/akvin-profeta/
  • Otrzymane polubienia: 1
Odp: Dotyczące regulaminu forum
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Października 2007, 16:08:33 »
Witam!
Na bocznicę mogą posty usuwać tylko Moderatorzy i Administratorzy... Betatesterów i Developerów w ten nikczemny proceder nie mieszaj ;). Masz rację, to skandal, że na forum jest regulamin. To taki sam skandal jak obowiązywanie w naszym państwie prawa. Wszak nie ma to jak anarchia! Pewnie w Twoim domu też nie obowiązują żadne zasady.
A teraz na poważnie... Weź i pomyśl po co się tworzy regulaminy, przepisy, prawa itd.
A na koniec... Zważ, że stawiasz w niewłaściwy sposób przecinki i kropki. No i jedziemy na bocznicę, bo szkoda następnej idiotycznej dyskusji, która tylko spowolni rozwój MaSzyny.
Pozdrawiam!
EP05 (100%), EU05 (100%), Projekt 201E (100%), Kabina SU46/SP47 (100%), Kabina 4E (100%), 104E (100%), Traxx F140MS (100%), Eurosprinter ES64F4 (80%).
www.my.opera.com/akvin-profeta