Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina EN57-2000
MKaczy:
Witam
--- Cytat: Profeta w 15 Października 2007, 21:28:49 ---Chodzi jedynie o ten pulpit. Pisałem dokładnie w czym rzecz MKaczemu, więc możesz się z nim skonsultować w tej sprawie.
--- Koniec cytatu ---
Niestety koledzy, ale muszę Was zmartwić, nie bedzie nowego pulpitu :( Sprwdziłem dzis dokaldnie jak by wygaldała podmiana tych chamfarBoxów na jeden obiekt, i musze powiedziec ze wygalda to fatalnie. Praktycznie wszytskie elementy górnego pulpitu trzeba bedzie wstawic jeszce raz, a z manometrami to juz w ogole... To jest za duzo roboty, a i tak nie wiadomo czy bedzie wszytsko dobrze. I tak nie było łatwo zrobic to co jest teraz... Postaram sie jeszce poprawić ustwawienie manometrów.
Także podsumowując, pulpit bedzie taki jaki jest obecnie.
Moza powiedziec ze kabiny juz sa skonczone, czekam jeszce na fotki, co by moze cos udoskonalic. jeszce myslimy z Poscikkiem nad przestrzenią pasazerską. No i czekamy na model
Mam nadzieje ze na początku listopada kibelek wjedzie na forum :)
BiałaSowa:
Możecie zrobić tak jak w EW58 tzn... że widać środek pasażerski nawet w trybie freefly? Bo znam kogoś kto podjął by się zrobieniem szyb.
Edit by MUTOPOMPKA.
Napiszę to raz. PO co się wypowiadasz. Umiesz? Zrób i pokaż! A ja znam kogoś kto sypie banami na forum dla takich userów niesfornych. i co? Mam się tym chwalić? Pozostawiam to dla siebie. Także Twoje posty też czasem nic kompletnie nie wnoszą do tematów. Także prośba do Ciebie: ZASTANÓW SIĘ CZASEM KILKA RAZY ZANIM COŚ NAPISZESZ!
MKaczy:
Witam, no i mamy juz mam nadzieje ostatnią wiekszą notatnikową poprawkę. Kształt pulpitu sie troche zmienił, tylko błagam nie dobijajcie mnie ze nie wiadac róznicy miedzy skrenem 1 a 2 bo jak bym podsumował to 4 godziny na to poszły:
Stary: Skren1
Nowy: Skren 2
i jeszce od boku.
PS.:
--- Cytat: danielek w 13 Października 2007, 11:27:50 ---Zaraz jak sie wchodzi do kabiny po prawej stronie za drzwiami jest naklejka o następującej treści: Bla bla bala
--- Koniec cytatu ---
moze byc :>
Pozdrawiam.
^^ to tak narazie;-)
Pzdr.
eu07_304:
Nie wiem, czy mi się wydaje, ale chyba na środkowej części pulpitu lampki i te inne przełączniki są spłaszczone w tym modelu. W przedziale pasażerskim są inne siedzenia (plastik z jakimś materiałem).
Krzysiek626:
Z tymi siedzeniami to racja:
Jednak... nie czepiałbym się ponieważ jako mech nie przebywam w przedziałach pasażerskich. Tu raczej chciałbym - tak jak w każdym loku - bardzo dobrą kabinę.
Pomimo niedoskonałości przybywa nam nowy tabor. Jak zwykle będą zadowoleni i nie zadowoleni, więc może należy wspomnieć że model może być taki jaki jest, albo wcale. Koledzy robią co mogą by był najbliższy prawdy. Kto będzie chciał pobierze a jak się nie spodoba.... wiadmo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej