Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina EN57-2000
Profeta:
--- Cytat: Poscikk w 15 Października 2007, 15:28:59 ---No dobrze. Zgodnie z tym co powiedziałem kilka postów wcześniej odnośnie modelu EN57-20XX, model jest zrobiony i jeszcze czeka go trochę poprawek.
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem nie tyle trochę poprawek, co gruntowna przebudowa ;). Na razie to czoło jedynie przypomina oryginał. A tekstura rozumiem, że na razie taka robocza ;). Ponawiam apel dotyczący pulpitu w kabinie. Wybaczcie, że taki upierdliwy jestem, ale czuję silny związek emocjonalny z tymi kiblami ;P.
Pozdrawiam!
Mihau:
Mam nadzieję że zmienicie wygląd drzwi wewnątrz i na zewnątrz.
One mają znacznie bardziej zaokrąglone okna i brak tych 3 metalowych prętów w poprzek.
EDIT2: Fotka wewnętrzna, a zewnętrzną mam tylko taką jak powyżej. ALe jak by bardzo potrzeba to mogę w weekend skoczyć do Olsztyna zrobić fotkę drzwi i może przy okazji na teksturę EZT, wkońcu to tylko 75 km.
Pozdrawiam
P.S. Mam jeszcze zewnętrzne niebieskie z SKM.
Poscikk:
Model będzie stopniowo udoskonalany :) Na razie jest tylko taki, aby starczało do testów.
A co do tej kabinki: Zobaczymy co da się zrobić, aczkolwiek cała praca, która do tej pory została w to włożona, pójdzie na marne. Wszystko trzeba będzie robić od nowa, a to jest naprawdę sporo pracy. Z resztą co ja będę mówił, sam doskonale wiesz :) Myślę. że poprawienie kształtu samego pulpitu nie będzie stanowiło żadnego problemu.
A co do drzwi. Zapodaj ich fotki to się zrobi z nimi co należy ;)
Profeta:
Kabina mi się podoba. Chodzi jedynie o ten pulpit. Pisałem dokładnie w czym rzecz MKaczemu, więc możesz się z nim skonsultować w tej sprawie. Powodzenia!
Pozdrawiam!
Poscikk:
Też rozmawiałem z MKaczym o tym i mogę powiedzieć, że kabina będzie poprawiona :) Doszliśmy do wniosku, że w sumie nie będzie z tym tyle roboty na ile się zanosiło, więc co nam szkodzi poprawić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej