Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina EN57-2000
Mihau:
Widzę że moja fotka drzwi sie przydała. Super to wygląda tylko mogliście zostawić tą nakleję na dolnej części drzwi.
Kabina dla mnie jest w sam raz, a część pasażerska mogły by być inne siedzenia ale dobrze jest jak jest.
Pozdrawiam.
Żabek:
--- Cytat: MKaczy w 17 Października 2007, 21:23:19 ---I jeszce tam jakies zabawy z przedziałami.
^^ to tak narazie;-)
Pzdr.
--- Koniec cytatu ---
Pozwolę sobie wtrącić, bo oststnio mam "przyjemność" podróżować tymi cudami (blee):
- grzejniki w przedsionkach są inne;
- w przedziałach pod siedzeniami nie ma grzejników, są przy ścianie
Poza tym co so kabiny - środkowa część wydaje się zbyt rozciągnięta w pionie, przez co okrągłe przyciski i kontrolki wyszły jajowate. Ale w kabinie to ja nie bywam, niech się wypowiedzą inni :)
MKaczy:
--- Cytat: eu07_304 w 20 Października 2007, 08:29:14 ---Nie wiem, czy mi się wydaje, ale chyba na środkowej części pulpitu lampki i te inne przełączniki są spłaszczone w tym modelu.
--- Koniec cytatu ---
Wydaje Ci sie:)
--- Cytat: Żabek w 20 Października 2007, 15:18:52 ---Pozwolę sobie wtrącić, bo oststnio mam "przyjemność" podróżować tymi cudami (blee):
- grzejniki w przedsionkach są inne;
- w przedziałach pod siedzeniami nie ma grzejników, są przy ścianie
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, nie warto robic doskonałego przedziału, gdyż i tak wiekszośc czasu spedzamy w kabinie. Pozniej moze cos jeszce w tych przedziałach zmontuje, ale to sie zobaczy.
--- Cytat: Żabek w 20 Października 2007, 15:18:52 ---Poza tym co so kabiny - środkowa część wydaje się zbyt rozciągnięta w pionie, przez co okrągłe przyciski i kontrolki wyszły jajowate. Ale w kabinie to ja nie bywam, niech się wypowiedzą inni :)
--- Koniec cytatu ---
Odrobine poprawiłem:>
Piotrek:
Jeszcze jedna uwaga: Hasler jest za wysoko, powinien wisieć jeszcze jakieś 30cm wyżej, tak jak widać na zdjęciu:
Darth Luk:
Czy przewidziane są smugi i podświetlenie przyrządów?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej