Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Warunki pogodowe w symku.

<< < (4/4)

Mihau:

--- Cytat: bohunIC w 07 Października 2007, 21:33:09 ---A co jak dodacie deszcz, ludzików na peronach, super wypasione loki z super wypasionymi wagonami po 14000poly i postawicie to wszystko w Quarku? Co wtedy bedzie?

--- Koniec cytatu ---

Jedna fotka a jak ktoś ma lepszy sprzęt to baaaaardzo powolny pokaz slajdów.

BNdQu:

--- Cytat: St44-003 ---Zadam wam takie pytanie. Czy jest szansa zrobienia do symka deszczu czy śniegu oraz regulację dzień/noc? Pobrałem ostatnio program pora_roku. Brdzo fajny gdyż łatwo można zmieniać zimę na lato i odwrotnie. I myślę czy nie można by na tej samej zasadzie zrobić dnia i nocy. Tak na początek oczywiśćie. Mam świadomość że stworzenie kropli wody czy płatka śniegu jest trudne, ale myśle że wzbogaciło py to symka. Co wy na to??
--- Koniec cytatu ---
Szansa zawsze jest, tylko ja nie widzę potrzeby efektów takich efektów. Napewno by musiał przy scenerii letniej padać deszcz a przy zimowej śnieg.
Regulować dzień/noc już można. Ustawia się wschód, zachód słońca i godzinę odjazdu. Szkoda że zmienia się to przez edycję pliku *.scn a nie przez zmianę opcji w pliku start.exe. Wszysto jest opisane w pliku \eu07\inne\opis exe.txt

El Mecánico:
Chwilowo NIE. Patrz posty powyżej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej