Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Warunki pogodowe w symku.
ST44-003:
Witajcie.
Zadam wam takie pytanie. Czy jest szansa zrobienia do symka deszczu czy śniegu oraz regulację dzień/noc?
Pobrałem ostatnio program pora_roku. Brdzo fajny gdyż łatwo można zmieniać zimę na lato i odwrotnie. I myślę czy nie można by na tej samej zasadzie zrobić dnia i nocy. Tak na początek oczywiśćie. Mam świadomość że stworzenie kropli wody czy płatka śniegu jest trudne, ale myśle że wzbogaciło py to symka. Co wy na to??
Cesky Kretek:
Q dodawał śnieg, yB dodawał dym, więc może deszcz też da się zrobić?
Mihau:
Ja jestem za pod warunkiem że nie zabierałoby to zbyt dużo FPS-u.
Mariusz1970:
--- Cytuj ---...oraz regulację dzień/noc...
--- Koniec cytatu ---
Kiedyś dla Epka robiłem zmieniacz czasu i zmieniacz nieba. Jak to jeszcze ma, to poproście jego, to może wystawi to, bo ja tego nie mam.
Co do deszczu, co jakiś czas ktoś wyskakuje z jakąś propozycją, ale nie bierzecie jednej ważnej rzeczy pod uwagę, kto do cholery miałby to robić??
Tylko w tej chwili Kurs90 zajmuje się exe i na pewno ma inne priorytety.
A takie pieprzenie jestem za/przeciw/nie mam zdania kompletnie bezsensu.
Zadam pytanie, kto jest za tym, aby mieć w garażu wypasioną brykę?
Ja jestem za.
Cesky Kretek:
--- Cytat: Mariusz1970 w 07 Października 2007, 15:25:11 ---Kiedyś dla Epka robiłem zmieniacz czasu i zmieniacz nieba. Jak to jeszcze ma, to poproście jego, to może wystawi to, bo ja tego nie mam.
--- Koniec cytatu ---
Hm... ale to równie dobrze można ręcznie zmieniać w pliku scn, chyba że się mylę. Co prawda takie automatyczne zmienianie to ułatwienie, ale jakby komuś się bardzo chciało, to by sobie ręcznie zmieniał.
--- Cytuj ---Co do deszczu, co jakiś czas ktoś wyskakuje z jakąś propozycją, ale nie bierzecie jednej ważnej rzeczy pod uwagę, kto do cholery miałby to robić??
Tylko w tej chwili Kurs90 zajmuje się exe i na pewno ma inne priorytety.
--- Koniec cytatu ---
O, a o tym to nawet nie wiedziałem. Myślałem, że nad exe już nikt nie siedzi... No, no... czuję się mile rozczarowany... ;)
--- Cytuj ---Zadam pytanie, kto jest za tym, aby mieć w garażu wypasioną brykę?
Ja jestem za.
--- Koniec cytatu ---
A ja nie... stawiam przed biedronką i mam porysowany lakier... :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej