Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Obiekty poruszające się w symku(ludzie).

<< < (6/7) > >>

tomasz9992:
Witam.BohunIC myślę że usunięcie paru drzew by niezabiło scenerii :)A tak mówiąc nieopłacalne jest robienie np.lasu z pojedyńczych drzew bo to tylko na tym ucierpi FPS a efekt nie jest najlepszy.Zauważyłem takie coś na niektórych sceneriach i niektóre drzewa są zbyt oddalone od szlaku i stoją niepotrzebnie.Myślę że usunięcie kilku zbędnych drzew ze scenerii i wstawienie za nich ludzi,FPS by nieucierpiało  bardzo na tym;) Pozdrawiam.

defiler:

--- Cytat: tomasz9992 w 19 Października 2007, 22:07:18 ---Witam.BohunIC myślę że usunięcie paru drzew by niezabiło scenerii :)
--- Koniec cytatu ---

Scenerii nie, ale klimat tak.

--- Cytat: tomasz9992 w 19 Października 2007, 22:07:18 ---A tak mówiąc nieopłacalne jest robienie np.lasu z pojedyńczych drzew bo to tylko na tym ucierpi FPS a efekt nie jest najlepszy.
--- Koniec cytatu ---

Jezeli chodzi o efekt no to osobiscie lepszego w MaSzynie nie widzialem.

--- Cytat: tomasz9992 w 19 Października 2007, 22:07:18 ---Zauważyłem takie coś na niektórych sceneriach i niektóre drzewa są zbyt oddalone od szlaku i stoją niepotrzebnie.Myślę że usunięcie kilku zbędnych drzew ze scenerii i wstawienie za nich ludzi,FPS by nieucierpiało  bardzo na tym;)
--- Koniec cytatu ---

Sciana z drzew to rzeczywiscie nie ciekawy efekt ;P

Pozdro

Wilu:
Witam!
http://www.mateusz.jawnet.pl/scr/posers/index.php

Pod tym linkiem widzę sporo fajnych modeli ludzi do symulatora. Dlaczego nie można ich zastosować tak aby poruszali się oni po peronach? Czy aby nie jest to spowodowane spadkiem FPS-ów?

pol102:

--- Cytat: Wilu w 05 Listopada 2007, 21:30:47 ---Witam!
http://www.mateusz.jawnet.pl/scr/posers/index.php

Dlaczego nie można ich zastosować tak aby poruszali się oni po peronach?

--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze Quada nie ma w Polsce, po drugie to był materiał pokazowy, a po trzecie znając Q nie szczędził trójkątów.

EP08_015:
Nie jest tak zle z tym. To proste modele. Ale nieruchome. Co do trojkatow tez nie jest najgorzej. Miałem takie 2 miłe panie sexwne w kabinie siódemki :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej