Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kolejna wersja kabiny EU07

<< < (5/9) > >>

Patrykos:

--- Cytat: ST44-003 w 27 Listopada 2007, 23:14:04 ---Mam prośbe do wszystkich forumowiczów. Czy jest ktoś z was w stanie wykonać:
a) przełącznik PSR wraz podkładką i rączką? (potrzebne do ET41 oraz sama podkładka do EU06 i EU074E)
b) pivot dla gałkowego przełącznika świateł ( potrzebne do EU07303E, EP08 i EU074E (jeśli takowe w 4E są))

Będę wam bardzo wdzięczny gdyż są to elementy które bardziej urealistycznią kabine. :)

Zdjęcie z kabiny ET41. Po lewej od strony kasownika CA/SHP znajduje się właśnie przełącznik/klucz PSR

--- Koniec cytatu ---

PSR już nie jest używany i znajduje się na bodajże 3 ET41 - 061,042,072 ... byś to wcześniej powiedział to byś miał całą kabinę obfoconą.

RooteK:
PSR..... czy to ta blacha okrągła na lewo od przycisku czuwaka? Takie uś jest też na EU07-173

JAk co to właśnie z tej lok. mam foty :)

Patrykos:

--- Cytat: GlowaWojtas w 28 Listopada 2007, 15:26:56 ---PSR..... czy to ta blacha okrągła na lewo od przycisku czuwaka? Takie uś jest też na EU07-173

JAk co to właśnie z tej lok. mam foty :)

--- Koniec cytatu ---

Tak, to jest to...pewnie więcej tych Pafawagów i HCPków ma PSR...

ST44-003:
Wojtek, jak dasz rade to podeślij mi teksture tej podstawy, przyda się do kabiny EU06. :)

guest4368:
Będąc w piątek na dworcu Kraków Główny, zauważyłem parę ciekawych rzeczy:

--- Cytuj ---EU06 - Kołowy
EP08 - Kołowy/Nie kołowy
EU074E - Kołowy/Nie kołowy
EU07303E - Kołowy/Nie kołowy
ET41 - no właśnie jaki??

--- Koniec cytatu ---
Jeśli chodzi o kształt i kolor, to:
EU07(4e i 303e), ET41 okrągły(kołowy), koloru czerwonego;
EP08 okrągły(kołowy), koloru czarnego;
(nad tym kołem znajduje się szybka, co za nią - nie wiem);
gniazda sterowania ukrotnionego u EP08 są koloru czarnego;
koła nie są czerwone, tylko czarne z białą (szarą, bo brudną) obwódką;
wózki są bardziej czarne, niż zielone;
dach eu07 i ep08 jest dużo ciemniejszy, niż w symku (ciemniejszy niż najciemniejszy szary w paintcie);
sufit w kabinie jest biały a nie szary (przełączniki też);
ogrzewanie szyb u ep08 nowego typu - wkłady grzewcze;
loki (np. eu07-477) mające dodatkowy sprzęg powietrzny (z żółtą końcówką) mają dziwne ustrojostwo na lewo od rozkładu jazdy. M a ono trzy lub cztery przyciski (czerwone i zielone, podobne do tych np. od obwody głównego), ułożone jeden pod drugim.

Nie piszcie, że widzieliście inne. Wersji loków jest dużo, więc mogą się różnić. Ja widziałem z 10 i było tak.

Zapomniałem, więc dopisuję, żeby nie pisać kolejnego postu:
dach kabinki powiniwnien być ścięty tak, jak była o tym mowa w 201 packu.
EP08 i (chyba większość) EU07 nie mają bocznych lusterek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej