Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Instalation Pack by.: Ajusto

<< < (15/20) > >>

Ajusto:
Był ktoś na forum który pisał że posiada smugi i podświetlenie do każdego loka(nie pamiętam kto)
Do skończenia paczki pozostaje mi dodać smugi i podświetlenie przyrządów do następujących loków:
-EU07
-ET42
-EP09
-EP01
-EP02
-EP06
-EP07
-EP08
-ET41
-ED72

Chodzi mi o smugi i podświetlenie. Oczywiście nie potrzebuje wszystkiego w jednym linku tylko jak ktoś posiada coś z tego i może udostępnić to bardzo proszę.

Pozdrawiam:)

Mariusz1970:
1)Czyli generalnie wyjdzie z tej paczki jedne wielkie gówno moim zdaniem.
2)Po co ja w tym wątku pisałem o błędach, skoro pytasz co naprawić (albo jesteś jakiś nierozgranięty albo udajesz takiego)
3)Doszły mnie słuchy, iż niektórzy obrażają kogoś na PW. Z reguły nie wtrącam się, ale mam "oko" na niektórych wypowiadających się w tym wątku, więc niech ten ktoś kogo mam na myśli przystopuje, bo jego kariera na forum długa nie będzie.
4)Przestaję się w tym wątku już wypowiadać - szkoda czasu. Nie interesują mnie przedszkolne zabawy. Myśałem, iż mam do czynienia z poważnymi ludźmi, pomyliłem się.
Pozdrawiam.

Mutopompka:
Autora paczki proszę o przejrzenie jeszcze raz wątku.... Bo robi się ciekawie. Ale do rzeczy:

--- Kod: ---*Linia546_dl2_54- MISJE: Drezynka
*Linia546 EN57- MISJE: EN57-795
*Linia546 ET22- MISJE: ET21-422
*Linia546 ET22 1- MISJE: ET22-091
*Linia546 EU07- MISJE: EP01
*Linia546 SM42- MISJE: SM42
--- Koniec kodu ---

Autorem trasy jest @Hunter, ale wyżej przecież napisał:

--- Cytuj ---Od razu z góry zaznaczę, iż nie życzę sobie, by moja trasa znajdowała się w tej paczce. Bez komentarzy do tego posta proszę.
--- Koniec cytatu ---

mechatronik:
Racja @Mutopompka robi się bardzo ciekawie zwłaszcza, że:

--- Cytat: Profeta w 01 Października 2007, 22:38:49 ---
--- Cytat: Mutopompka w 01 Października 2007, 18:41:53 ---Czy ów autor tej paczki ma zgodę na umieszczenie innych produkcji Mowa o texturach, modelach, trasach itp.?
--- Koniec cytatu ---
Bez przesady panowie. Oczywiście, że może umieszczać wszystko co zostało oficjalnie wydane bez żadnej zgody. W końcu nie po to się tworzy dodatki i udostępnia żeby potem łaskawie rozdawać zezwolenia. W każdym razie moje produkcje autor może śmiało w paczce zamieszczać, jeśli inni mają na tą sprawę odmienny punkt widzenia to może przyda się nawet notariusz.
Pozdrawiam!

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak tylko autor trasy "Linia546" odniesie się do tego... .

Mariusz1970:
Miałem się nie wypowiadać, ale jedno ostatnie krótkie zdanie:
"Nie życzę sobie" nie jest równoznaczne z "zabraniam". Kulturalny człowiek uszanuje wolę, cham pójdzie w zaparte.
To tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej