Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Instalation Pack by.: Ajusto
Ajusto:
Od jakiegoś czasu pracuje nad zrobieniem instalki z autorunem. Jest to pack ściągnięty z serwera Krzysiek626. Dodałem do tego jeszcze parę modelów i zastosowałem je do scenerii, np.: ET42, ED72, ET21, EP23, itd. Edytowałem też w niektórych modelach kolorystykę kabin itp. Jeszcze zostało mi napisanie do każdej misji rozkładu jazdy i wszystko będzie ok.:)
Krzysiek626:
Idea podzielenia paczki na cztery części miała na celu ułatwienie pobrania plików. Wiadomo że przy słabym łączu może być kłopot. Nie było też serwera na który można było wypchać więcej niż 100 mb. Paczka się rozrasta. Dziś miałaby kilkadziesiąt mb więcej. Nie neguję idei, ale nie wszyscy będą mogli skorzystać. Zastanawiałem się czy paczkę scalić, zostawię tak jak jest.
Po nad to, ktoś chyba Ciebie uprzedził więc nie wiem czy warto.
oto link: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,6057.0.html
Ajusto:
No faktycznie... Ja dodaje do tego trochę więcej rzeczy, np.: Model z kabinami 201e, model byczka, ET22-2000, kabinę ET22N(@MKaczy), loki te które napisałem w poprzednim wątku, a co najważniejsze dodaję do misji loki których nie było w misji np.EP01, robię rozkłady jazdy do wszystkich misji, robię do tego instalator instalshield i jeszcze autorun. Myślę że to ma sens...:)
Robię bez Autoruna i bez rozkładu jazdy dla każdej misji. Rozkłady zrobię w za jakiś czas.
pozdze:
To dodaj do tego jeszcze tarcze rozrządową!
Bogumil.S:
A ładnie to tak naśladować innych?
Ja Ci pokaże (a może nie)!!! :)
Zrobię też nowego instala ale na podstawie twojego. I może by tak robić instale co jakiś czas np. co 3 miesiące a co pół roku z jakąś nowością.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej