Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Instalation Pack by.: Ajusto
Mariusz1970:
Od początku:
twoj poprzedni post wskazywał właśnie na zanik pamięci i nie rozumiem, po co Ci tutaj Admini w tym wątku?
Wymień mi tych 40%?
Nie licząc modeli Barta, bo w paczce w bugsach tych modeli nie ma. Na Myślenice dostaliśmy zgodę. Więc o co chodzi?
pol102:
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o modele Barta, niektórzy pewnie chętnie mnie zbanują za to co powiem ale ale jak to jest że 07 jest w komercyjnym badziewiu bez fizyki a u nas nie...? Czyżby Bart miał uprzedzenia do naszego brzydkiego kanciatego symka... nie wiem ale ilu ludzi zginęło ("zbanowano") za te modele, tylko dlatego że są tak nieoficjalne jak sam @Bart. A więc szanowny mistrzu Barcie tabuny ludzi kochających symka czeka aż dasz w końcu eu07 w całości bez słuchania pokrętnych wywodów iż za tydzień je wydasz (tak tak to było 7 czerwca!!!!). Nie jesteśmy idiotami! @Winger pozwolił wydać swoje dzieło nie robiąć o to jakiegoś HALO, Chciałbym dostać wreszcie kompletną paczkę ze wszystkimi trasami, lokami i innymi pierdołami które powstały, nie wiecie które exe? - dodajcie 3 różne.
A teraz nie banujcie tylko opanujmy chaos i zamęt i opublikujmy paczkę całościową :)
kurak303E:
Już prawie miesiąc minął i nic sie nie dzieje. NIe jestem niecierpliwy i nie popędzam, ale czy nie dałoby się zamieścić już choć części tej paczki? Przecież i tak tyle tego jest, że na raz nie się nie ściągnie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej