Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Instalation Pack by.: Ajusto

<< < (13/20) > >>

Mutopompka:
No to inaczej troszkę:

Proszę przypatrzeć się postom w tym wątku kolegów: Mariusz1970 i krzysiek626. Jedynie Oni zaproponowali, że jeśli nie poprawi się paru rzeczy to nie ma sensu tworzyć paczki całościowej. Proszę o niedopisywanie co jeszcze można wrzucić. Zauważyć proszę, że wypowiadają się w tym wątku w większości osoby, które wg mnie nie mają pojęcia o zawiłościach symka, niedomaganiach, widocznych błędach. Chodzą tylko po forum i czatują na linki, które autorzy wypuszczą.

I jaki jest sens wypuszczać taką paczkę, niedopasowaną z błędami?

hunter:
Od razu z góry zaznaczę, iż nie życzę sobie, by moja trasa znajdowała się w tej paczce. Bez komentarzy do tego posta proszę.

stonka 43:
Według mnie to podsyłanie linków wszystkiego z forum  jest bez sensu. W tej paczce będzie w takim razie wszystko, nawet 2 kilometrowe trasy... pytanie tylko na ćwieka komu to? Jeśli już wyjdzie ta paczka to będzie nowy temat do nabijania postów w dziale pomoc przez użytkowników którzy dosłownie w każdym temacie zabierają głos i odpowiadają na pytania nawet wtedy gdy 2 posty wcześniej padła odpowiedź. Uważam, że dodawanie każdego dodatku z forum do takiej paczki zrobi więcej zamieszani niż pożytku

Zmoderowano.
Akvin

bohunIC:
Zapytam sie panów co miałoby tak serio serio być nowego w tej paczce? Widzicie ile rzeczy jest NA WARSZTACIE? wydacie dzisiaj jedna a za miesiąc kolejną? Co najmniej co pół roku powinno sie ukazywać coś co jest naprawde warte uwagi. Ja moge spakować swój katalo EU07 i nazwe paczką bo mam kilka fajnych albo niefajnych rzeczy! Mariusz z Defilerem zrobili porzadnego PACK' a i póki co jest wystarczającą BAZĄ na update nowości z forum, a jak chcecie tam władować textury z painta i trasy po 10km prostego toru z Kilimandzaro na końcu to darujcie sobie.

Krzysiek626:
Próbowałem wielokrotnie uświadomić że paczka musi być dobra. Powinna być lepsza od poprzednich, inaczej to wyjdzie zwykła lipa. Trasę Mazury.scn mam na dysku i jakoś nie sądzę że nalezy ją wrzucić do paczki. O innych waszych pomysłach nie wspomnę. Pisałem razem z Mariuszem 1970 że należy poprawić zauważone błędy w poprzedniej paczce. Też jestem zdania jak @Sprężarek, @Bohun_IC i @Stonka 43.
Z mojej strony EOT.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej