Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Instalation Pack by.: Ajusto

<< < (10/20) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: Ajusto w 25 Września 2007, 10:30:43 ---Mógł by mi ktoś podać zawartość pliku moczniki_ep08 który znajduje się w folderze scenery???

--- Koniec cytatu ---
Ściągnij paczkę z trasą moczniki, tam znajdziesz wszystko co potrzeba jednocześnie mając pewność że plik jest w wersji autorskiej.
--- Cytat: EU06_ w 24 Września 2007, 18:38:44 ---Ja bym proponował dodać nowe otoczenie do maszyny zrobione przez MKaczego
A o serwer i rozmiar paczki się nie martw, ważne żeby ta paczka wyszła. Postaraj się także naprawić błędy toczących się kół w przeciwną stronę, to o czym pisał Mariusz.

Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
To ja zapytam o jakie otoczenie Tobie chodzi co zrobił @Mkaczy?
No i te nieszczęsne koła, @EU06_ chyba nie wiesz o czym piszesz. Poprawienie tych kół to nie jest prosta sprawa. Jest kilka no może kilkanaście osób które potrafią grzebać w pliku t3d. Można to zrobić za pomocą 3dsmax lub notatnika i gwarantuje że @Ajusto tego nie zrobi. Nie widzę też za bardzo chętnych do pomocy przy tej operacji.
Widzę też że sam projekt idzie w złym kierunku i sam powoli nabieram niechęci. Pisałem też że nie ma na ten moment dobrego exe na wydanie takiej paczki...

Mariusz1970:
Krzysiek, ja specjalnie poprzeczkę postawiłem wysoko, gdyż, aby zabierać się za paczkę potrzeba jest jakieś tam doświadczenie, a nie tylko poskładać do kupy i być zadowolonym (choć na początku zabawy z MaSzyną już mnie to cieszyło).
Co do exe, jasne, że nie ma odpowiedniego w miarę stabilnego exe, ale dla niektórego taboru, natomiast jeśli chodzi o dokładanie tras, to jak najbardziej na exe 664 można sobie poradzić.

EU06_:
Chodziło mi o to:

http://eu07.pl/forum/index.php/topic,5953.0.html

Postaraj się również dodać SM31-165

EU06_:
Żeby w paczce było wszystko co do tej pory wyszło to postaraj się dodać odświeżoną kabinę EN57 MKaczego

http://eu07.pl/forum/index.php/topic,5802.0.html

Ajusto:
Ten EZT to już mam jakiś czas ale nie miałem wózków. Dzięki że przypomniałeś:)

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej