Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Instalation Pack by.: Ajusto

<< < (4/20) > >>

PEKAP:
Ze smugami jeszcze chwilę gdybyście się mogli wstrzymać bo na ukończeniu mam takie coś:

Post ma charakter informacyjny. Proszę nie zaśmiecać wątku pytaniami typu: "kiedy to bedzie udostepnione..."

Grzegorz KK:

--- Cytat: PEKAP w 11 Września 2007, 18:09:20 ---Ze smugami jeszcze chwilę gdybyście się mogli wstrzymać bo na ukończeniu mam takie coś:

--- Koniec cytatu ---

Krótkie pytanie czy dobrze widze czy jest uwzględnienie i poprawka na obiekty martwe np: Jak peron? i inne obiekty dynamiczne czy dalej pozostaje bez zmian.  Po drugie ;) troche przy krótkie te światła, może to tylko wrażenie takie.
Pozdro.

PEKAP:

--- Cytat: grzegorz kk w 11 Września 2007, 18:47:27 ---Krótkie pytanie czy dobrze widze czy jest uwzględnienie i poprawka na obiekty martwe np: Jak peron? i inne obiekty dynamiczne czy dalej pozostaje bez zmian.  po drugie ;) troche przy krótkie te światła, może to tylko wrażenie takie.
Pozdro.
--- Koniec cytatu ---

Są umieszczone na wysokości dolnych reflektorów w lokomotywie czyli około 2m nad ziemią, "oświetlają" wszystkie niższe obiekty. Możliwe a raczej pewne, że są za krótkie.

Nicolass:
Rozumiem, że kolega robi paczuszkę całościową? Fajnie by było to wrzucić na stronę do downloadu jak to już będzie względnie gotowe.

Krzysiek626:

--- Cytat: Nicolass w 12 Września 2007, 01:53:39 ---Rozumiem, że kolega robi paczuszkę całościową? Fajnie by było to wrzucić na stronę do downloadu jak to już będzie względnie gotowe.

--- Koniec cytatu ---
Paczka może mieć około 1.0 Gb. Po spakowaniu około 200 Mb do 300Mb.razem z instalatorem. To troszkę dużo, a ja preferuje archiwa podzielone.
Inna sprawa że paczka powinna zostać przetestowana zanim gdziekolwiek zostanie pojawi się link. Dopiero wtedy można będzie ogłosić że jest to w miarę nowa paczka całościowa - ale nadal nieoficjalna nieoficjalna. Jeśli tego nie zrobimy, forum zaleje lawina pytań na które wszyscy będziemy zgadywać odpowiedzi bo znać ich nie będziemy. Po za tym Mariusz1970 miał listę poprawek które powinny się znaleźć w paczce aby stała się lepsza niż poprzednie.
@Nicolass, witaj dawno nie widziałem Ciebie tutaj.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej