Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa epkowo - etkowo
pol102:
wiem w czym rzecz :) do SK przypiąłem zły event (s1 ale ja głupi jestem :P ) przed 11 wyjdzie najnowsza paczka, poprawione sem, las, rozjazd zostaje bo to tor w budowie :)
P.S. a jak wrażenia?
RooteK:
Te latające domki popraw :D
pol102:
--- Cytat: bohunIC w 04 Września 2007, 23:28:27 ---Jeśli chodzi o te skrypty, wszystkie 3d maxy począwszy od wersji 5 w góre po exporcie scenerii do pliku scn z napisanymi eventami, w stylu event2 sem_info przypisany do toru, po odpaleniu w konsoli wywala info że DOES NOT EXIST, ale on istnieje i jest załadowany i działa! Tylko 3d max 4 niemiał tego i wszystko sie pieknie exportowało bez wywalania komunikatów. Domniema że kiedy skrypty powstały był 3d max 4. Teraz każdy używa 7 albo 8. Przydałoby sie to poprawić bo irytuje już na samym starcie.
Co do trasy to odpaliłem bez eventów i składów żeby sie przelecieć po terenie i co znalazłem:
Nastawnia lewituje w powietrzu ;)
Most jak z Mortal Kombat, i mnóstwo modeli niedpasowanych do szlaku czy też innych obiektów nachodzących na siebie! Jeśli chcesz w ciągu kilku dni zrobić ją na cacy to czeka cie mnóstwo pracy! Życze powodzenia.
P.S. Fajny jest klimat gór bo czułem sie jakbym jechał pociągiem w dalekiej chińskiej prowincji. Klimat jak MK.
--- Koniec cytatu ---
Doobra, co znaczy że most jest jak z MK? za za mało elementów? hmm mnie wkurza jak jadę i patrząc na obiekt który ma 70k faceów i muli mi symka.
Niedopasowane elementy? Aż chce się zapytać: "co to znaczy"? który jest nie tak?
Z tą chińską prowincją to jakiś komplement, obelga, pochwała?
eu7rulez:
SIema POl102 Mi sie ta trasa nie uruchamia mimo kabiny su45 ver 2 . Poradz zmienilłem loka dałem eu07 i nic . Dałem exe 664 i poszła . PZDR
bohunIC:
Pochwała! Podoba mi sie klimat, ale niepodobają mi sie zwieszone w powietrzu modele domków i innych obiektów! Niedopasowane są tory do dworca i cała reszta. Mosta jest jak MK bo jest oryginalny i taki jak w filmie prawie!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej