Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa epkowo - etkowo

<< < (3/3)

pol102:
Z tym dworcem to będzie poprawka, bo raz ze beznadziejnie położyłem tory, a dwa że ta odnoga która potem przechodzi górą musi mieć wjazd albo przed albo tuż za mostem. modele w powietrzu to kłopot, bo wychodziłem z założenia że jak wstawiam jakiś model jako ten sześcianik to tak żeby dolna ściana lekko wchodziła w podłożę. btw środek sześcianu jest środkiem danego modelu (punktem (0,0,0))?

I apdejt wydam po weekendzie gdyż nie przewidziałem złośliwości nauczycielki i mam w pon sprawdzian z zeszłego roku :(

pol102:
i upragniony apdejt, piszcie co jest nie tak bo użyłem skryptów z działu na warsztacie

http://www.sendspace.com/file/jgkpfw

RooteK:
I kto to mówi pol, i kto to mówi! Popraw mapowanie trawy bo jest rozmyta jak fix. W dodatku zaokrągl jakoś brzeg nasypu (przy moście z łukiem) bo widać jego środek XD

Cesky Kretek:

--- Cytat: GlowaWojtas w 11 Września 2007, 20:19:12 ---I kto to mówi pol, i kto to mówi!
--- Koniec cytatu ---
Jak to kto? Kolega Pol, a kto inny?

--- Cytuj ---Popraw mapowanie trawy bo jest rozmyta jak fix.
--- Koniec cytatu ---
Co to za porównanie... jest rozmyta jak 'fix' ? O_o Mapowanie trawy można zrobić na samym końcu... tutaj chodzi o to żeby przez mapowanie nie wywalało przy eksporcie. Takie duperele sie na końcu ustawia.

--- Cytuj ---W dodatku zaokrągl jakoś brzeg nasypu (przy moście z łukiem) bo widać jego środek XD
--- Koniec cytatu ---
Tutaj masz trochę racji...

bohunIC:

--- Cytat: pol w 10 Września 2007, 13:31:28 ---i upragniony apdejt, piszcie co jest nie tak bo użyłem skryptów z działu na warsztacie

http://www.sendspace.com/file/jgkpfw

--- Koniec cytatu ---

A jakie ma znaczenie uzycie skryptów takich czy siakich? Ja uważam że żadne, Sam uzywam na przemian skryptów starych, nowych i najnowszych. Myśle że przy exporcie i samym wstawianiu wiecej problemów jest niż z samymi skryptami. Krecik ma racje detale jak trawa jest do poprawienia na końcu, ważne żeby sceneria wyglądała porządnie!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej