Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Instalator+Starter+Edytor (Rainsted)

<< < (31/83) > >>

EU43-004:
Chcę wyłączyć program i wyskakuje "Inwalid pointer operation"

Ra:
Wersja alfa 1.0.57

Uporządkowałem trochę zakładkę Paczki, bo się opis zrobił nieaktualny. A do tego znikał bezpowrotnie przy pierwszym użyciu. Teraz można go przywrócić przyciskiem Pomoc. Może komuś będzie prościej skatalogować jakąś paczkę...

Dodałem pokazywanie rozkładu jazdy. Może można by to zrobić lepiej, ale chwilowo nie miałem pomysłów. Proszę przetestować i wypowiedzieć się, czy tak może być.

@EU43-004:
Jakie masz Windows? Czy ten błąd pojawia się zawsze, czy od czegoś zależy? Co trzeba zrobić, żeby powtórzyć ten błąd?

El Mecánico:
W paczce brakuje biblioteki vcljpg40.bpl, program nie startuje

Ra:
Bibliotekę dodałem do paczki, zamieściłem też archiwum z nią na stronie, jest też od dawna w libs.zip.

Ogólnie to objawił się problem z tym, jak dodawać kolejne biblioteki, które mogą być potrzebne. Dodaję je natychmiast albo nawet z wyprzedzeniem do libs.zip. Czyli ktoś, kto ściąga po raz pierwszy na pewno będzie je posiadał. Dodaję też do archiwum, w którym po raz pierwszy zostaje użyta. W tym przypadku począwszy od 1.0.55. Wersję tę ściągnęło 138 osób. Musiałeś uaktualniać jakąś wcześniejszą.

El Mecánico:
Dokładnie, przeskoczyłem jedną, albo nawet dwie wersje. Tak się składa, że nie mam możliwości robić update za każdym razem, nie wiem jak inni. Zobaczę do libs.
Jescze pytanko: Czy dużo program przybrałby na wadze po statycznym wlinkowaniu tych bibliotek?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej