Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Passenger Pack No.2 by Cesky_Kretek - !RELEASED!

<< < (4/9) > >>

uetam:
Fotki moga byc podsylane krzywe i w kawalkach czy trzeba skladac wszystko do 'kupy' ?

Cesky Kretek:
Sam to sklejam. Np. dostaję 3 foty i sam to składam, prostuje itp., chyba, że masz czas i ochotę to możesz mi posklejać. ;)

Krzysiek626:
Takie pytanko:
Po ile okien na zdjęciu chcesz, 3,4,5?
Mam ze dwa ciekawe wagony sfocone na tex.

Przykładowo ten powyżej.

PS:Mam wielką nadzieję że w tym wątku będzie cicho i przyjemnie z pożytkiem dla forum bez udowadniania kto jest ważniejszy.

Cesky Kretek:
Może być po 4,5,6,7 okien na zdjęciu. Więcej i mniej nie chce. No i wypadałoby chociaż żeby jedne drzwi były sfocone.

--- Cytat: Krzysiek626 w 04 Grudnia 2007, 21:24:28 ---PS:Mam wielką nadzieję że w tym wątku będzie cicho i przyjemnie z pożytkiem dla forum bez udowadniania kto jest ważniejszy.
--- Koniec cytatu ---
Też na to liczę, ale niedługo będzie można zobaczyć u mnie 'banned' lub 'muted', co niekorzystnie wpłynie na publikację PassPacka, a chciałbym zdążyć przed świętami.

uetam:

--- Cytat: Cesky Kretek w 04 Grudnia 2007, 21:27:19 ---Też na to liczę, ale niedługo będzie można zobaczyć u mnie 'banned' lub 'muted', co niekorzystnie wpłynie na publikację PassPacka, a chciałbym zdążyć przed świętami.

--- Koniec cytatu ---

Oj to nie Twoja wina ze chciales zrobic cos dla symka :)
Moje foty juz dostales wiec do pracy rodacy ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej