Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Passenger Pack No.2 by Cesky_Kretek - !RELEASED!
RooteK:
A czy była zgoda tego pana by znalazł się na texturze ;)
Cesky Kretek:
--- Cytat: "glowawojtas0" ---O jaka piękna suczka <:) A wagony też super! Wszystkie textury w symku to powinny być wysokiej jakości (!) fototextury każdy model, szyna itp :) Ciekawi ci ludzie w wagonach :) To jest dobre!
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak... wszytko extra high res, najlepiej 5000x2500, a w symku to daje nam 0,003 fps...
--- Cytuj ---po prostu brak słów wszystko dopracowane ;)
--- Koniec cytatu ---
W teksturze może i tak, ale wciąż jest problem z mapowaniem na modelu lewego odcinka od drzwi do oznakowania klasy wagonu... jest przesunięcie...
--- Cytuj ---A czy była zgoda tego pana by znalazł się na texturze ;)
--- Koniec cytatu ---
Jasne ;) Jeżeli rozpozna tam siebie, to niech mi wytoczy sprawę. :) A z ludźmi przez okno, to była ciekawa kwestia... gdy fociłem, jakiś gościu ~55 lat [też chyba miłośnik kolei, bo cośtam cykał fotki su46] gdy robiłem foto wagonu pomachał mi. :) Jednak zauważyłem to dopiero gdy przeglądałem foty godzinę później... szkoda, bo mu nie odmachałem. :)
Może to jakiś user tego forum? :> to macham panu <macha> :]
EU05:
SiBiK - Andrzej swego czasu zrobił mi zdjęcia właśnie takiego wagonu klasy drugiej (oczywiście białostockiego) - planuję go niedługo zrobić razem z siódemką 375, więc spokojnie - nie musisz męczyć Kreta, ktoś już to sobie zaklepał. ;)
Cesky Kretek:
Chciałbym poinformować, że dzięki ludziom dobrej woli którym jestem bardzo wdzięczny za nasyłanie fot i których oczywiście wymienię jako osoby zasłużone dla tego packa [jednak dopiero podczas publikacji] ilość tekstur zawartych w packu wynosi 50! Niestety mimo mojego początkowego założenia [pack miał być 'night pack'iem'] będzie tylko kilka tekstur wagonów sypialnych/kuszetek [co gorsza tylko malowanie IC]. Mam ogromną nadzieję, że więcej osób będzie chętnych do nadsyłania mi zdjęć. Co prawda będzie to przedłużać wydanie o kilka dni, jednak mimo to wg mnie warto zaczekać.
Uchylę rąbka tajemnicy, co dotychczas mam w planach:
- 4 x SU46 [jedno malowanie PKP CARGO]
- 2 x Sk [jedno unikalne malowanie TLK]
- X x Bh [jedno 'łaciate' malowanie ;p]
- 1 x Wrbd [IC]
- 3 x Brd(n)u [Bd + rowery]
- 1 x Pd
- X x EN57 [1 z nowym czołem]
- 1 x SN61
A reszta to B(dnu) lub A(dun).
Nadsyłać foty - kontakt przez PW.
Pozdrawiam i z góry dziękuję,
Czeski.
Cesky Kretek:
Ogłaszam wszem i wobec, produkcja tekstur wznowiona. W pierwszym poście mała aktualizacja na początek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej