Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Passenger Pack No.2 by Cesky_Kretek - !RELEASED!
Krzysiek626:
Z racji tego, że Cesky_Kretek ma status 'Moderated', upoważnił mnie, abym przekazał wam informacje o Passenger Packu.
Prace nie są wstrzymane. Tekstury są produkowane codziennie. Dnia 6 grudnia chciał pokazać screeny 6 nowych tekstur, jednak jego status nie umożliwia edycji postów. Ogółem zrobionych zostało 22 tekstur i prace wciąż są w toku.
Pozdrowienia,
Czeski & Krzysiek.
Zrobiłem zdjęcia, które już niedługo trafią do Czeskiego. Może będzie z tego coś dla symka.
Cesky Kretek:
Z racji tego, że nie mam już statusu 'moderated' (za co dziękuję @Akvinowi), będę na bieżąco edytował pierwszy post. Od tej chwili można zobaczyć wszystkie dotychczasowe ukończone tekstury. Proszę regularnie zaglądać.
Jeszcze raz dziękuję Akvinowi, a także wielu osobom z IRC'a za wsparcie duchowe.
Pozdrawiam,
Czeski.
EU05:
No, czeski - dobra robota!
Wreszcie będziemy mieli zamienne tekstury wagonów, bo te co są w Pass Packu są dobre, ale jest ich zdecydowanie za mało... tak samo jak 8 byków z 201E packa to mało i wielu brakuje (a ja staram się uzupełniać te braki), tak brakuje jeszcze wielu malowań wagonów pasażerskich (a może lepiej powiedzieć - brakuje bez tych kilkunastu których screeny widnieją powyżej). Życzę powodzenia i oprócz czasu - weny do tworzenia tekstur, bo sam czas to, jak sam pewnie wiesz, trochę za mało ;)
Pozdrowienia śle kolega po fachu
Cesky Kretek:
Oj nie... właśnie czas jest tutaj jedyną przeszkodą... Ochotę na robienie tekstur mam, bo lubię to robić. Zostało mi jeszcze w kolejce 14 tekstur. Liczę na was i wasze zdjęcia.
MKaczy:
Witam.
Uprzejmnie Państwa informuje, ze "Passenger Pack No.2 by Cesky_Kretek" jest w fazie testowej, i jeszce dzis pojawi sie na forum ;-)
Dziękuję i pozdrawiam ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej