Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Nowa sceneria coming soon!
Krzysiek626:
Po screenach widzę że że trakcja na 160km będzie musiała się ukazać razem ze scenerią:)
A prezentuje się pięknie.
bohunIC:
--- Cytat: Krzysiek626 w 15 Listopada 2007, 21:29:09 ---Po screenach widzę że że trakcja na 160km będzie musiała się ukazać razem ze scenerią:)
A prezentuje się pięknie.
--- Koniec cytatu ---
No coz zrobic? Takich czasow sie doczekalismy ze bede musial wydac razem z trasa ;)
kolejarz LHS:
Jak tak dalej pójdzie to zaniedługo prześcigniemy TRS-a. Już niemogę doczekać się wersji BETA.
Pozdrawiam.
Ra:
Hm, we wpisach node...traction jest pole nazwy, które zwykle jest none. Wydaje mi się, że ono nie ma znaczenia, więc można by tam "na zaś" wpisać typ trakcji, jaką byśmy oczekiwali, np. YpC120-2C. A być może doczekamy się EXE, które pozwoli ją prawidłowo wyświetlić... Nie specjalnie widzę inny sposób na dodanie takiego parametru z zachowaniem kompatybilności wstecz.
Krzysiek626:
--- Cytat: Ra w 15 Listopada 2007, 21:51:44 ---Hm, we wpisach node...traction jest pole nazwy, które zwykle jest none. Wydaje mi się, że ono nie ma znaczenia, więc można by tam "na zaś" wpisać typ trakcji, jaką byśmy oczekiwali, np. YpC120-2C. A być może doczekamy się EXE, które pozwoli ją prawidłowo wyświetlić... Nie specjalnie widzę inny sposób na dodanie takiego parametru z zachowaniem kompatybilności wstecz.
--- Koniec cytatu ---
To świetny pomysł o tyle o ile ktoś dopisze te brakujące linijki kodu. Czy ktoś sprawdzł czy exe się niewykrzacza na tym dopisku?
Zaraz to zrobię:)
Zrobiłem taki wpis do całej trakcji w Quarku, można ten wpis dodać zamiast none. Przyda się o ile exe będzie wyświetlać takie druty.
@Ra, jest pytanie, chodzi o exe obecnego symka?
Kto dopisze linjki potrzebnego kodu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej