Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Nowa sceneria coming soon!
Ra:
Tak, do obecnego. Ja nie dopiszę, ale mogę pomóc z wyliczeniami, jakby co.
Nowy będzie miał inny format danych, raczej binarny - żeby się szybciej wczytywało.
kurak303E:
Zaproponowałbym scenariusze wykorzystujące nidługo zapewne wydaną SU46. Coś w stylu prztoczenia uszkodzonego elektrowozu ze składem. Jakieś manewry na stacji z SM. I może scenariusz z ruchem wahadłowym na 2-3godziny z parunasto minutowym postojem. Od początku do końca i spowrotem :)
Darth Luk:
--- Cytat: kurak303E w 20 Listopada 2007, 20:34:42 ---I może scenariusz z ruchem wahadłowym na 2-3godziny z parunasto minutowym postojem. Od początku do końca i spowrotem :)
--- Koniec cytatu ---
Parunasto minutowym? Niby ile 15 minut patrzenia się w S1? To po 10 minutach większość wyłączy by wybrać inną trasę/misję (wszczególności mało cierpliwi)
kurak303E:
Na naprawde to jak jest. Kiedyś jak pisałem, żeby np dać mniej lasu na trasie, bo to monotonne, to od razu fala krytyki i porównania do rzeczywistości. Myślę, że coś takiego byłopby dobre, bo naprawde możnaby się wczuć. W tym czasie jeść zrobić, pić, na kaku pójść ;)
Ra:
Co do manewrów... Chciałbym gdzieś zobaczyć manewry bez karzełków, na machanie z nastawni. Trzeba by było zrobić semafor w kształcie dyżurnego, co by podawał sygnały Rm... :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej