Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Nowa sceneria coming soon!
JONIN_EZT:
Zgadzam się z kolegą @Didok, ale chociaż spróbuj jakoś dopracowac trasę w miarę możliwości żeby podstawowe rzeczy się trzymały kupy jak eventy. Lepiej nic nie kasuj, bo to tylko kolejny problem będzie. Wiem jak to jest kiedy się coś chce, a tu nagle trasa sama z siebie "odmawia posłuszeństwa" sam miałem takie problemy zanim nie przestałem nad budowaniem mojej trasy (zresztą to nie wiem kiedy wrócę). Najlepiej zrób sobie przerwę na parę dni i wróc spokojnie do trasy z lepszym nastawieniem.
Pozdrawiam i trzymamy kciuki.
pol102:
Bochun wielokrotnie to walkowalismy i na kanale i na forum. Wszyscy wiemy ze symek ma ograniczenia i trzeba sie tego trzymac wszystkiego zrobic nie mozna w najlepszej jakosci. Moja propozycja? hmm podziel scenerie na 2 czesci osobno magistrale i osobno reszte. W razie "W" czekam na kanale to pomyślimy co z tym zrobić. Szkoda byłoby to przerwać...
bohunIC:
Prosze panstwa, pragne poinformwac iz projekt nie umarl i jest u mnie na wrsztacie, takze dalej pracuje nad nim, fps jest okolo 20 do 35 a czasami do 40. Bede musial zrobic pewne zmiany w projekcie bo nie wszytsko wypali niestety, taki symek ;( Ale z podziemnej stacji nie zrezygnuje. Chce poskladac te kawalki i wystawic moze jakas wersje beta.
Quark-t:
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.
Przemyśl dokładnie co jest widoczne Z KABINY a nie freefly'a i powywalaj to, co jest zbędne. Nikt wjeżdżając np. do tunelu nie będzie psioczył, że na górze nie rosną drzewka.
Las też jest widoczny do pewnego momentu, jak się drzewka robią za gęste, to dalej i tak nie widać.
Ogranicz tez może renderowanie terenu - zasada jak wyżej.
Może pomoże :p
bohunIC:
To sa ostatnie screeny z tej scenerii, ostatnie dlatego ze szykuje wersje BETA do wydania czyli sprawdzenia czy nadaje sie na scenerie! Prace ruszyly znowu jak wspomnialem FPS poszedl do gory lekko, na tym etapie pozostala stacja podziemna, jeden przystanek na magistrali oraz elektryfikacja w/w odcinka i wstawienie SBL do konca szlaku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej