Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Nowa sceneria coming soon!

<< < (9/19) > >>

bohunIC:
Okej! Stacje Pomorskie musiałem lekko przerobić bo układ torowy i pewne inne elementy były lekko nie na miejscu ;) Pozostała bocznica i brazylijski węgiel. Tak skacze ostatnio po scenerii ze stacji na stacje!

Poscikk:
Na tym drugim screenie zauważyłem błąd. 3 liny jezdne podpięte pod 1 słup...

bohunIC:

--- Cytat: Latajace Maslo w 05 Września 2007, 21:38:49 ---Na tym drugim screenie zauważyłem błąd. 3 liny jezdne podpięte pod 1 słup...

--- Koniec cytatu ---

Mateu wytłumacz koledze gdzie sie stosuje wires=2! Tak ma być, tam jest zwrotka i odejście dla drugorzędnego toru ;) Żeby mi nikt nie zarzucił że wstawiam wszędzie podwójne druty. Troche się nałożyły na siebie w tej perspektywie!

Krzysiek626:
Niestety nie ma odpowiedniego wysięgnika na jeden drut nośny. Dlatego widok jest taki jaki jest. W wielu sceneriach  z trakcją na jednym drucie jezdnym mamy tylko taki wysięgnik.
@Bohun, ten przeplot sieci nad zwrotką skończył bym wcześniej. Czyli ten słup z felernym wysięgnikiem i potem słup z odciągiem ( w głebi screena ). Z rozmów z obsługą pociągu sieciowego wynika że unikają ciągnięcia sieci równolegle nad torem.

bohunIC:
No kaszana jest z tym niestety, nic nie poradzę, może uda się jakoś to przesunąć. Faktyko jest takie złudne wrażenie 3 drutów. Jakby niepatrzeć to już beta-testujecie ;) Gdyby zrobić osobne ince dla każdego wysięgnika STB, STS i EST to mamy katalog TR całkiem już zawalony. Czy ten drugi chwytak siedzi w T3D? Jeśli to powiedzmy że 90% katalogu MODELS\TR jest do przeróbki plus pliki razy 2 i nowe oznaczenia dla T3D i INC. Jest ktoś chętny? Plus można by kilka modeli chwytaków zrobić co jeszcze rozszerzy zakres prac!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej