Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Nowa sceneria coming soon!

<< < (8/19) > >>

bohunIC:
Krecie twoje uwagi są całkiem na miejscu! jak mnie poczęstujesz texturami sufitu oraz zapodasz jakiś mniej wiecej plan jak tą stacje przerobić to ją przerobie! Ona powstała w około godziny czasu! Chce żeby wyglądała jak najlepiej a jeśli pomagacie swoimi sugestiami i uwagami to może być już tylko lepsza! Więc dajcie materiały na textury i koncepcje co jak przerobić, a ja to zrobie!

POZDRO

bohunIC:
Czy nikt nie jest w stanie zapodać materiałów na porządne wykończenie tego podziemnego dworca? Dużo komentarzy na jego temat było więc jeśli chcecie go ulepszyć to podeślijcie jakieś textury! Z uwagi iż trasa wymaga pewnych poprawek np. szlak i układ torowy nie mam czasu na w/w sprawy. Już dużo nie zostało, bliżej jak dalej że tak powiem. Teraz zajmuje si ewykończeniem terenu przy magistrali, która jest ostatnim etapem szlaku. Zostało jeszcze: oznakowanie, sygnalizacja, eventy, dżwięki, dokończyć teren i betatestowanie.

To co znajdzie sie coś czy nie?

|andy|:

--- Cytat: bohunIC ---To co znajdzie sie coś czy nie?

--- Koniec cytatu ---

Napisz czego konkretnie oczekujesz. Jeśli chodzi o ścianę Centralnego to w piątek na 50% będę w Warszawie, więc mogę zrobić. A jeśli zależy Ci na zwykłej, betonowej ścianie to zdjęcie mogę zrobić choćby z samego rana.

bohunIC:
andy; gdybyś złapał w kadr ścianę boczną, jakiś filar, sufit, może być z jarzeniówkami, i schody ruchome nawet z ludźmi. Tak żeby dało rade model jakiś zrobić. Aha super sprawa gdyby tak jeszcze kafelki peronu, rozjaśniłoby to stacje. Generalnie wszystko. Rzuc okiem na screen zobacz co ci sie nie podoba co byś zmienił, zrób foto ja poprawie! DZIĘKI WIELKIE za zainteresowanie!

PZDR

Piter:

--- Cytat: |andy| w 04 Września 2007, 19:50:07 ---Jeśli chodzi o ścianę Centralnego to w piątek na 50% będę w Warszawie, więc mogę zrobić.
--- Koniec cytatu ---
Jak już będziesz w stolicy, proponuję na miejsce zrobienia fot na tekstury wybrać metro. Tam będziesz miał jarzeniówek, schodów ruchomych z ludźmi i bez, kafelków oraz różnego rodzaju ścian od cholery i trochę ;-).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej