Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Nowa sceneria coming soon!

<< < (10/19) > >>

Krzysiek626:
O to wysięgnik na trakcję z jednym drutem jezdnym.

Czy takie coś będzie dobre? Przerobiłem model wysięgnika i wygląda tak jak na
screenie. Jeśli się spodoba zostanie wydany wraz z traską.

Przerobiłem wszystkie podstawowe modele wysięgników do potrzeb wieszania pojedynczego drutu jezdnego. Poniżej garść screenów ze scenerii wykorzystujących ten model.

bve2:
http://img123.imageshack.us/my.php?image=asa1yb1.jpg
Bohun - na tym obrazku widze modele suwnicy(te zolte), z tym ze sa one nieskonczone, bo brakuje tam wciagarki z silnikiem(ew jakiejs kabinki podwieszanej).

bohunIC:
Tak suwnica jest taka raczej jako dekoracja, może ją wzbogace, ale na pewno nie teraz!

I tu mamy ostatnią stacje czyli POMORSKIE
Dalej jest szlak do stacji POMORSKIE-PORT PÓŁNOCNY gdzie bedzie bocznica i jak sie uda zestaw dzwigów, suwnic dla kontenerów znad morza. niestety, albo stety, speed limit max 30km/h na dość krótkim odcinku ale tory nie wyglądają najlepiej.
tam w oddali tory sie ze sobą schodzą i zaczyna sie bocznica, DOKI i stacja POMORSKIE-PORT PŁ.

A tu dla odmiany za Sosnówką Dolną krótki przejazd przez szlak który łączy sie bezpośrednio z magistralą.

eu07_304:

--- Cytat: bohunIC w 12 Września 2007, 13:12:23 --- niestety, albo stety, speed limit max 30km/h na dość krótkim odcinku ale tory nie wyglądają najlepiej.
--- Koniec cytatu ---
Jak tory są złe to mógłbyś zmienić teksturę szyny na unused albo rusted (to tylko moja opinia, ale doda realizmu nieużywanemu szlakowi).

Krzysiek626:
Szlak o ile zrozumiałem ma być zdezelowany i zniszczony eksploatacją, a to nie to samo co nie używany. Ograniczenia 30/h bywają także na bardzo ruchliwych odcinkach. Szkoda że nie mamy tekstury powyginanej i zużytej szyny, chyba że czegoś nie wiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej