Autor Wątek:  Forum kolejowe i tylko kolejowe !!  (Przeczytany 4375 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PEKAPE

• Gość
Forum kolejowe i tylko kolejowe !!
« dnia: 31 Lipca 2007, 10:50:46 »
Witam

Chce Wam przedstawić nasze forum kolejowe, jest narazie w fazie rozwojowej i jak widać jest tam mało postów i użytkowników.Co do forum to jeśli ktoś chce to zapraszam serdecznie do rejestracji i do pisania postów.
Jest jedna zasada jest to forum kolejowe i tylko kolejowe,zabrania się pisać na tym forum co kolwiek na temat Maszyny Eu07 i udostępniania jakichkolwiek dodatów nieoficjalnych i oficjalnych-JEST TO ZABRONIONE,wszelkie takie informacje będą usuwane i banowani bedą ich autorzy.

Zapraszam,podaje link:

www.forumrozwadow.fora.pl

Pozdrawiam i proszę o ocenę forum
Czesć

Offline mechatronik

• Zasłużony dla Symulatora
  • Kierownik sekcji napraw lokomotyw
    • Filmy kolejowe
  • Otrzymane polubienia: 172
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Lipca 2007, 21:00:13 »
Forum zapowiada się ciekawie :).
 Co do zakazu udostępniania plików MaSzyny itd. to też dobrze, ale zastanowiłbym się czy nie dodać jakiegoś krótkiego artykułu o MaSzynie (reklamy symka). Moglibyście napisać kto jest autorem jakie ma zalety kilka printscreenów z MaSzyny i koniec (najlepiej zablokować temat) i tam napisać o rozporządzeniu a najlepiej przekierować tych naprawdę zainteresowanych tutaj na www.eu07.pl. Wtedy nikt do Was nie będzie miał pretensji że coś udostępniacie a symek może przy okazji zyskać nowych użytkowników.
Pozdrawiam i życzę sukcesów :)
Autoryzacja: M62, M62Ko, M62M, BR231, BR232, BR233 060DA, TEM2, S200, t448p, SM42, SM30, SM03, SA105, SA108, SA132, SA134
EU07 (4E, 303E), ET21 (3E/1, 3E/1M), ET22, 111Ed, E4MSU, ES64F4, E186, E189, E140, E181, E182, E183, ET40, EN57, EN57AKW, EN76

Offline MKdudu

• Otrzymane polubienia: 2
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Lipca 2007, 21:41:04 »
Witam;)
 Forum dość ciekawe tylko przydało by się więcej osób może ktoś od nas dołączy;) do czego serdecznie zapraszam no i oczywiście do rejestracji.

Pozdrawiam, Daniel:).
^^PR Rzeszów^^

PEKAPE

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Sierpnia 2007, 19:15:06 »
Forum nie ma nic wspólnego z Maszyną EU07 i nic tam na ten temat nie będzie umieszczane.Jest to forum tylko i wyłącznie poświęcone kolei PKP.

Pozdrawiam

Offline MKaczy

• Zasłużony dla Symulatora
  • ^Służbowe BMW^
    • http://zyciekolei.blox.pl/html
  • Otrzymane polubienia: 53
Re: Nasze forum kolejowe i tylko kolejowe !!
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Sierpnia 2007, 20:18:24 »
Cytat: "PEKAPE"
zabrania się pisać na tym forum co kolwiek na temat Maszyny Eu07 i udostępniania jakichkolwiek dodatów nieoficjalnych i oficjalnych-JEST TO ZABRONIONE,wszelkie takie informacje będą usuwane i banowani bedą ich autorzy

Witam, panowie, nie popadajmy w skrajności. Według mnie jest to lekka przesada co kolega PEKAPE napisał. Wiem ze ostatnio była afera dot. wycieku modeli na innym forum, ale teraz nie bójmy sie na swoich forach, reklamowac, rozmawiac, czy prowmować swoje, jak i publicznie wydane dodatki do MaSzyny, to nie jest karalne ;)
Ja takze, wraz z kolegą Luke (na tym forum sie raczej nie udziela) prowadze forum n/t. kolei w Polsce. I jest tam również dział poświecony MaSzynie, w którym rozmaiwamy o ów projekcie, staramy sie pomóc, gdy ktoś ma problem. Jeżeli ktoś zainteresowany, zapraszam :)

www.eu07.pun.pl
"Wsiąść do pociągu... towarowego..." :)
Maszynista - PKP Cargo CTOE-Szczecinek - ET22, 201El, 201EK, EU06, EU07, ET41, ET42, E6ACT, SM42, ST44-ko, SM42-6dg, ST48-Da

PEKAPE

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Sierpnia 2007, 21:10:35 »
Może i masz rację,ale po ostatniej aferze zdecydowałem że na forum nic się nie pojawi o maszynie i z maszyny,wszyscy wiemy jaka była sytuacja i posypały sie bany i gdyby to stało się na naszym forum to chyba bym sobie tego nie wybaczył jak zostałbym zbanowany,gdzyż kolej i ten symek to moje hobby i temu poświęcam najwięcej czasu.Jednak nie jest powiedziane że nigdy nic nie będzie,może kiedyś jak na forum uzbiera się kilka osób które będą naprawde szczere i będzie im można zaufać w stu procentach,a puki co to jest to forum poświęcone tylko i wyłącznie kolei.
Zapraszam serdecznie i pozdrawiam

Offline MKdudu

• Otrzymane polubienia: 2
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Sierpnia 2007, 21:16:55 »
Witam:)
 Widać że ludzi nam przybywa, oby tak dalej:), ja równierz zapraszam na to Forum jestem na nim zarejestrowany, jest bardzo ciekawe i zawiera bardzo dużo niezbędnych informacji. To na tyle.

Pozdrawiam, Daniel.
^^PR Rzeszów^^