Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Drawinowo - Włodowice Zachodnie 160 km/h

<< < (7/19) > >>

PEKAPE:
Witam

Mam takie pytanie ile składów można prowadzić na tej tarsie,u mnie są trzy którymi moge jechać.

Pozdrawiam

REWIZOR:
Cztery. Dwie misje ET22, misja EP08 oraz EP09 w Drawinowie odczepiasz się od składu po manewrach zabierasz inny skład.
Mati_An gratulacje !!! U mnie na exe699 wszystko działa bez zarzutów, jak widać każdy ma inaczej.

Mariusz1970:
Ludzie, Boże, staram się opanować wątek, naprowadzać, a jak grochem o ścianę.
W tej chwili kieruję to do BLAcKboY, ale przezornie do innych również.
1)Założyłem wątek w dziale Pomoc dotyczący problemów z odpaleniem tej dokładnie trasy, aby nie zaśmiecać tego wątku.
2)Napisanie tylko, że po odpaleniu trasy i po kilku minutach symek się wykłada - złożyć należy zażalenie do Pana Boga. Przecież skąd u licha ma wiedzieć np. Mati co jest u kogoś nie tak, duchem świętym jest czy jak?
Jasnowidzów Ci u nas nie ma na forum.
Nie zachowujcie się jak dzieci neo, proszę Was.
W ten sposób zaśmieca się wątek, a rzeczowej porady się na pewno nie otrzyma.

Moje porady:
1)Bardzo dokładnie przejrzeć pliki scn i inc (podkatalog Drawinowo, pliki sc3_sklady*.inc) składów pod kątem posiadanego taboru, wiersz po wierszu, sprawdzając przy tym bardzo uważnie ścieżki dostępu do taboru i czy posiada się plik chk, taki jaki jest zapisany w danym wierszu.
Nie wykasowywać taboru, tylko ewentualnie zmieniać na taki jaki się posiada i najlepiej w tekiej ilości wgonów, jaka była pierwotnie ustalona przez autora trasy.
2)Uruchomić tryb zapisywanie do pliku pracy programu.
3)Jeżeli ktoś uruchamia to na exe 664, to usunąć lub zaremować zapis sky skj_day1.t3d endsky

Po tych czynnościach, jeżeli się nie odpali, to przeanalizować plik log.txt.
Jeżeli nie nadal nie będziecie wiedzieli dlaczego się symek wiesza, to poprosić wtedy o pomoc, ale już nie w tym wątku, tylko w założonym wątku w dziale Pomoc.
Będziemy się wtedy głowić co jest nie tak.

Następne posty tego typu, będę przesuwał na Bocznicę.

Pozdrawiam

EP07-1057:

--- Cytat: "BLAcKboY" ---
--- Cytat: "eu07-007" ---SU45 na przeszkodzie manewrów staneły jej węglarki od rozerwanego składu ET22-245 co zrobić żeby ten sk ład się nie rozrywał i jechał tak jak trzeba?>
--- Koniec cytatu ---

exe 664 (trza usunąć komendę sky)

A ja mam inny problem. Pierwszy raz coś takiego mi sie stało. Trasę skopiowałem, bez nadpisywania istniejących plików. Składy w *.scn pozmieniane. Odpalam trasę...okno ładowania.... po kilku sekundach się wyłącza. Bez żadnych komunikatów o błędzie. Po prostu się wyłącza.
--- Koniec cytatu ---

mam exe youboya i problem jest nadal

Mati_An:
http://d.turboupload.com/d/1957170/drawinowo_v1.1_update.rar.html

Mały update trasy. Poprawione:
1. Manewry SU45. Brutto z ET22 ma teraz 4 minuty czasu aby odjechać z Włodowic Zachodnich w całości. Odjazd naszego składu z EP09 jest teraz uzależniony od ST44 z węglarkami.
2. Niektóre semafory (dzięki Mariusz1970). Pośpieszny z EP08 nie otrzymywał S2 w Grabówku przez co nasz skład z EP09 wjeżdżał w Drawinowie na nie ten tor co trzeba i nie uruchamiały się manewry.
Paczka zawiera tylko to co zostało poprawione, należy więc ściągnąć całą trasę z linku (linków) na początku, jeśli się jej nie posiada.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej