Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Drawinowo - Włodowice Zachodnie 160 km/h

<< < (6/19) > >>

Mati_An:

--- Cytat: "EU07-483" ---od czego zalezy sygnał manewrowy po przyjechaniu EP09 do przeciwleglej stacji po urwaniu skladu? Bo czekałem chyba z 20 minut i caly czas s1
--- Koniec cytatu ---

Zależy czy wjeżdżasz na najbardziej skrajny lewy tor na stacji, tylko tam jest podpięty event i nie jest on od niczego zależny, po 2 minutach powinien się odpalić.

EU07-483:

--- Cytat: "Mati_An" ---
--- Cytat: "EU07-483" ---od czego zalezy sygnał manewrowy po przyjechaniu EP09 do przeciwleglej stacji po urwaniu skladu? Bo czekałem chyba z 20 minut i caly czas s1
--- Koniec cytatu ---

Zależy czy wjeżdżasz na najbardziej skrajny lewy tor na stacji, tylko tam jest podpięty event i nie jest on od niczego zależny, po 2 minutach powinien się odpalić.
--- Koniec cytatu ---

To czemu wjechalem na przedostatni? (jak mnie pamieć nie myli)

Mati_An:
Powinieneś przyjechać za pośpiesznym z EP08 (staje na torze obok). Dlaczego tak sie nie dzieje - nie wiem. Może to wina AI, może czegoś innego, ale nie wiem czego.

EP07-1057:

--- Cytat: "Mati_An" ---ST44 ma odjechać zanim dostanie się pozwolenie na odjazd. Jeśli się nie dostaje - brutto z ET22 padło i event nie odpalił. Ale dobrze wiedzieć, najwyżej uzależni sie wyjazd od ST44.
--- Koniec cytatu ---

Już wiem w czym błąd kiedy chciałem wyjechać na drodze staneła mi taka sytuacja:

SU45 na przeszkodzie manewrów staneły jej węglarki od rozerwanego składu ET22-245 co zrobić żeby ten sk ład się nie rozrywał i jechał tak jak trzeba?>

BLAcKboY:

--- Cytat: "eu07-007" ---SU45 na przeszkodzie manewrów staneły jej węglarki od rozerwanego składu ET22-245 co zrobić żeby ten sk ład się nie rozrywał i jechał tak jak trzeba?>
--- Koniec cytatu ---

exe 664 (trza usunąć komendę sky)

A ja mam inny problem. Pierwszy raz coś takiego mi sie stało. Trasę skopiowałem, bez nadpisywania istniejących plików. Składy w *.scn pozmieniane. Odpalam trasę...okno ładowania.... po kilku sekundach się wyłącza. Bez żadnych komunikatów o błędzie. Po prostu się wyłącza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej