Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Trasa Drawinowo - Włodowice Zachodnie 160 km/h
Mati_An:
A podpiąłeś się do składu czy w ogóle nie dostałeś pozwolenia na manewry? Jeśli to drugie to pewnie ruszyłeś z miejsca lokiem, a zapomniałem napisać (znowu) że EPoką nie wolno ruszyć z miejsca dopóki nie dostanie się Ms2. Co do tabliczek to one są w paczce i nie wiem czemu Ci się nie wyświetlają.
EP07-1057:
podpiąłem się do składu i grzecznie czekałem na wyjazdowy ale się nie doczekałem a za ten czas st44 z towarm zdążył odjechać jeśłi chodzi o manewry to przed podaniem Ms2 nie ruzszyłem lokiem
Mati_An:
ST44 ma odjechać zanim dostanie się pozwolenie na odjazd. Jeśli się nie dostaje - brutto z ET22 padło i event nie odpalił. Ale dobrze wiedzieć, najwyżej uzależni sie wyjazd od ST44.
EU07-483:
--- Cytat: "Mati_An" ---ST44 ma odjechać zanim dostanie się pozwolenie na odjazd. Jeśli się nie dostaje - brutto z ET22 padło i event nie odpalił. Ale dobrze wiedzieć, najwyżej uzależni sie wyjazd od ST44.
--- Koniec cytatu ---
U mnie zadziałało chociaz troszke to trwalo.
A mam pytanie - od czego zalezy sygnał manewrowy po przyjechaniu EP09 do przeciwleglej stacji po urwaniu skladu? Bo czekałem chyba z 20 minut i caly czas s1
EP07-1057:
zapomniałem dodać żę pojazd 5051-304510-1 wywala null track no to musze złamać niestety przepis i wyjade po odjeździe ST44
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej