Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Trasa Drawinowo - Włodowice Zachodnie 160 km/h
Krzysiek626:
Korzystając z chwilowego dostępu do kompa, tylko małe pytanie. Są już odciągi na trakcję z Vmax160km z podwójnym drutem nośnym i te zostały zastosowane. Czy jest mozliwość zrobienia podwójnej linki nośnej na całej długości sekcji przy okazji robienia przechyłów w trasie?
To tylko taka propozycja, wiem że po takiej pracy trzeba odpocząć.
Mati_An:
Przed chwilą sprawdziłem czy jest możliwość dania dwóch drutów nośnych, stwierdzam, że narazie nie jest to możliwe (tylko jeden drut nośny i dwa jezdne). Poza tym planuję przedłużyć trasę aby jeden odcinek miał co najmniej 100 km. Ale to nie prędko.
EU07-457:
--- Cytat: "Mati_An" ---Mały update trasy. Poprawione:
1. Manewry SU45. Brutto z ET22 ma teraz 4 minuty czasu aby odjechać z Włodowic Zachodnich w całości. Odjazd naszego składu z EP09 jest teraz uzależniony od ST44 z węglarkami.
--- Koniec cytatu ---
No i OK. Brutto odjeżdza, ST44 również, dostajemy wyjazd i po ujechaniu kilku kilometrów najeżdżam na tył towarowego z ET22, który to najechał na pociąg z EP05, także "kupa" składa się z 3 składów.
Czy ktoś jeszcze tak ma?
Kozi:
Zmień ep05 na coś innego bo wykoleja sie na rozjeździe. Tym pierwszym co jest 100 na bok. Ja zmieniłem i wsio ładnie poszło :]
Pozdrawiam.
JONIN_EZT:
możliwośc dodania 2 nośnych jest właściwie możliwe. Dac 2 razy po 2 linki gdzie jedna będzie uzależniona od wysięgnika a druga nie. Niestety bezpośrednio się nie da kiedyś próbowałem ale efekt był taki że zamiast 4 linek były po 2 i jeszcze powymazywane w dziwne sposoby.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej