Autor Wątek:  Wydzielone  (Przeczytany 3254 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pol102

• Gość
Wydzielone
« dnia: 14 Lipca 2007, 21:39:48 »
Najnowsze wieści z postępów prac nad trasą:
Szymon stwierdził że niedługo ukaże się w pełni działająca trasa. Jedyny mankament to to że nie wyszła oficjalnie Tamara z kabiną a jak wiadomo leży u jednego z kolegów modelarzy na dysku. Pozostają jeszcze eventy, a przy odrobinie szczęścia z odzyskiwaniem danych zobaczycie niedługo ostatnie przedpremierowe "skriny"

Modów i Adminów proszę o nie bicie mnie za świeżego posta w nieświeżym temacie.

A mod jednak bije. Z wypowiedzi autora trasy wynika, że napisałeś nam tutaj nieprawdę. Zatem ostrzeżenie i na drugi raz się zastanowić proszę zanim się coś napisze.
Profeta

Offline Szymon

• Otrzymane polubienia: 0
Wydzielone
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lipca 2007, 11:21:03 »
Przepraszam bardzo czy ja o czymś nie wiem??Skąd kolega pol102 ma takie informacje że niedługo ukaże sie w pełni działająca trasa?? I skąd kolega wie że jedyny mankament to, to że nie ma tamarki z oryginalną kabinką???Na drugi raz prosze o nie pisanie na temat jakiegoś dodatku, trasy której nie jest sie autorem.....
Jedyna prawda to taka że w zeszłym tygodniu straciłem zawartośc partycji D, ale powoloutku wszystko zostanie odzyskane.
Postęp prac nad trasą------>80%-prace skoncentrowane na lokomotywie 401Da,więcej czytaj w dziale "Tabor"
--------------------------------------------------
Jesli uważasz ze ci pomogłem ,to możesz odwdzięczyć mi się za to plusikiem:)

Offline Akvin

• We Will Rock You
    • http://my.opera.com/akvin-profeta
  • Otrzymane polubienia: 2
Wydzielone
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Lipca 2007, 20:08:36 »
Ktoś tu sobie jaja robi, czy jak mam to rozumieć?
Pozdrawiam
All you have to do is save the world...

Offline Szymon

Wydzielone
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Lipca 2007, 20:41:03 »
Kolega po prostu chyba zapomniał że ja jestem autorem otóz bez mojej wiedzy i przedewszystkim bez mojej zgody napisał to co napisał i tyle.....
Postęp prac nad trasą------>80%-prace skoncentrowane na lokomotywie 401Da,więcej czytaj w dziale "Tabor"

pol102

• Gość
Wydzielone
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Lipca 2007, 21:00:30 »
Napisałem co wiedziałem i EOT

Offline Szymon

Wydzielone
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Lipca 2007, 21:03:35 »
To na drugi raz nie pisz jak nie zapytasz o zgode, tylko najpierw zapytaj a później pisz.Od każdego sie coś dowiesz i wejdziesz w jego temat i będzieszz pisał co wiesz??Zastanów sie nad tym.

Offline |andy|

• Otrzymane polubienia: 2
Wydzielone
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Lipca 2007, 21:22:58 »
Cytat: "Szymon"
To na drugi raz nie pisz jak nie zapytasz o zgode, tylko najpierw zapytaj a później pisz.Od każdego sie coś dowiesz i wejdziesz w jego temat i będzieszz pisał co wiesz??Zastanów sie nad tym.

Jako, że dyskusja nie ma zbyt wiele wspólnego z tematem wydzielam i przenoszę. Nie wiem ile jest prawdy w tym co napisał Pol, niech autor wypowiada się co i jak, bo rozsiewanie plot do niczego nie prowadzi.

Andrzej.