Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Połączone siły twórców tras

<< < (2/6) > >>

kolejarzJJ:
Witam. Idea pomysłu super. Popieram i jestem chętny do współpracy. Sam pracuję od trzech miesięcy nad projektem lini 131 (Bydgoszcz Gł. - Laskowice Pom.) Pozdrowionka dla Wszystkich Miłośników Symka.

piotpal:
Osób do projektu zgłasza się coraz więcej, mile widziana znajomość tworzenia tras w Gmax. Zastanawiam się jak podzielić prace: lepiej pracować nad swoim odcinkiem i wstawiać na nim wszystko, czy bardziej na kilku etapach, ale za to tylko wprowadzać jedną rzecz (np. elektryfikacja)?

JONIN_EZT:
Witam

właściwie to można było by spróbowac. Bo projekt jest bardzo dobry podział na parę odcinków jako połączony w "całośc". Ja się mogę niedługo dołączyc bo wróciłem do projektu TERENOWO-EWKOWO i zamierzam to skończyc wreście.

Pytanie bo zbytnio nie znam gmaxa Czy jakbym zrobił projekt w 3dsmaxie to dałoby sie to uruchomic na gmaxie i czy by wszystko chodziło jak nalezy?

Oczywiście spróbuje swoich możliwości i się dołączę do projektu bo już pracuje nad budownictwem od 1,5 roku więc jest już dobrze. Z tym żeby najlepiej się dołączyło jak najwięcej ludzi zeby nie robiło to 5 osób a żeby robiło tak z 15-20 osób jakby to było możliwe.

uetam:
Mhm, to juz 4 taki pomysl w ciagu pol roku...
Niezle, niezle :)

AtapiCl:

--- Cytat: "JONIN_EZT" ---
Pytanie bo zbytnio nie znam gmaxa Czy jakbym zrobił projekt w 3dsmaxie to dałoby sie to uruchomic na gmaxie i czy by wszystko chodziło jak nalezy?

--- Koniec cytatu ---

Projektu 3dsmaxa nie da sie otworzyć w gmaxie, ani też na odwrót.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej