EP07-1011 na pociągu 16107 Oleńka . Chyba ta lokomotywa będzie na porządku dziennym na tym składzie.... dokąd nie padnie ..?
Poć.nr.16107 ze stolicy PO :) do stolicy PO :) EP07-1013 o godzinie 12:15 na dolnym śląsku Wrocław Główny
Jakie numery juz mozna spotkac? wiem o 1001 do 1013 sa nastepne juz?
ja to chciałbym zobaczyć EP07-1000 :)
Jaki pociąg prowadzi EP07-1002?Widziałem ją dzisiaj jak przelatywała przez Susz z jakimś pośpiechem i kierowała się w stronę Iławy. Zapewne jechała objazdem z powod tego tragicznego wypadku.
EP07-1022 wydane w nowej wersji stacjonuje dziś w MD Wrocław- Brochów . Nabywca - PR Wrocław , zmodernizowano w ZNTK Oleśnica z dn.26.Liściopad :) .2007 r.
Może taki ogólny spis siódemek z PR.
Cytat: ZT-POZNAN w 14 Grudnia 2007, 20:19:23Może taki ogólny spis siódemek z PR.Wróble ćwierkają, że siódemki PKP PR mają jeździć na Jaćwingu (na odcinku Wrocław-Białystok-Wrocław), ale póki co jeżdżą tu wrocławskie byki (w poprzednim roskładzie pociąg na odcinku Wrocław-Białystok był obsługiwany białostockimi maszynami, gł. ET22). Mozesz to potwierdzić?
Myślę, że to kwestia tego, że jeszcze nie wszystkie 73 sztuki jeżdżą, pewnie jak już wszystkie będą po modernizacjach, to zaczną się pojawiać i tam.