Drodzy koledzy forumowicze i użytkownicy Maszyny.Zwracam się do was z uprzejmą Prośbą o pomoc.
Obecnie mam linuxa i niestety mam problemy żeby się odnaleźć w "środowisku" maszyny.Nie jestem w posiadaniu starego folderu z mszyną gdzie wszystko było w porządku działało.Teraz muszę wszystko od nowa instalowac no i właśnie z tym problem.Ściągnąłem z działu download wersje eu07-160704-unoff i patcha 220604 i zainstalowałem ję.Potem zainstalowałem trase jelitkowo i bałtyk i exe kolegi youBoy-a .Problemy pojawiły się kiedy chciałem uruchomić nowy tabor SU45 z Quarkowa i ET42.W obydwu przypadkach występuje błąd "Player train not exist" a w SU45 problemy z załadowaniem dźwięków które są w folderze sound bo sprawdzałem.Czy ktoś wię skąd wynikają to porblemy.Mam dziwną
lecz wielką prośbę.Czy możecie mi powiedzieć jakie dodatki,jakie exe mam zainstalowac po kolei żeby było jak najlepiej? bo niestety muszę przyznać że związku ze zmianą systemu operacyjnego nie byłem do przodu z nowościami i teraz są konsekwencję.Chciałbym żeby tabor i scenerie poprawnie mi działały.Czy jest na to rada? Czy instalacja paczki mariusza jest jakimś rozwiązaniem?Bardzo Proszę o pomoc.Z góry Dzięĸi Pozdrawiam
Zmieniłem temat na bardziej zbliżony do treści wiadomości. Pamiętaj, że temat musi zawsze odpowiadać treści.
Profeta