Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Symulator adrenalina

<< < (5/8) > >>

hejnal:

--- Cytat: "Brick" ---Hejnał, widzę że może w końcu rozruszamy to skostniałe towarzystwo, ale trochę pojechałeś, może nie aż tak hard core'owo!
--- Koniec cytatu ---

Ok, zrezygnujmy z zastrzelnia mechanika. W końcu nie słyszałem o takim przypadku a ma być realnie. ;)

Dodano po 4 minutach:

--- Cytat: "andrev1989" ---Moja propozycja jest taka. Ustawić jakieś modele ludzi np. na trasie (SOKistę już mamy), którzy stoją na torach  i na dźwięk hornu z pewnej odległości zchodzą z trasy.
--- Koniec cytatu ---

Albo ludzie którzy nam machają a w ostatnim momencie żucają sie pod pociąg.

--- Cytat: "andrev1989" ---Kolejna propozycja to np. ciężarówki stojące na przejazdach.
--- Koniec cytatu ---

To już jest od dawna. Na trasie quarkmce na przejeździe za Dejawami często na tory wjeźdrzał ford transit i dochodziło do zmasakrowania forda wraz z zawartoscią. scena była tak brutalna że autorzy byli zmuszeni ja ocenzurować i wycieli tryskajaca krew i szcządki ludzkie lezące na ulicy. Został tylko sam samochód przez który pociąg przejżdrzał niczym duch. ;)

Brick:
ZT Poznań. Dzięki za posta. Myslałem już faktycznie o hamulcach, zacząłem już nawet wgłębiać się w prędkość i objętość przepływu gazów (powietrza)- vide prawo Bernouliego - w układach pneumatycznych. Ale nie przeszkadza to w myśleniu o czymś więcej, tak jak np. Twoja krowa - może być opcja że można ją przejechać.

hejnal:

--- Cytat: "Brick" ---Myslałem już faktycznie o hamulcach, zacząłem już nawet wgłębiać się w prędkość i objętość przepływu gazów (powietrza)- vide prawo Bernouliego - w układach pneumatycznych.
--- Koniec cytatu ---

Jak naukowo zabrzmiało. To może w takim razie pomógł byś zrobić SPT (dawną Nebule) i w końcu to wyjdzie. Bo od kilku lat kazdy ma pomysł że mozna wiele zrobić w starym symku a potem dochodzi do wniosku że sie mylił bo stary symek już dawno osiągnął szczyt możliwości i porzucca projekt ale nikt nie ma odwagi przyznać sie do błedu bo wmiędzy czasie skłucił się z twórcami SPT (Nebuli) a ci obrażeni przestali pracować nad nowym symkiem.

Brick:
Poczekajmy trochę z SPT, na razie chcę dodać coś do tej wersji, tak jak wspomniałem z adrenaliną. Jeżeli chodzi o SPT to co konkretnie miałbym zrobić, proszę sprecyzuj.

Żuk:
Brick zamiast pisać dziwne pomysły nie mające zastosowania zrób opcje multiplayer do starego symka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej