Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Symulator adrenalina
defiler:
"Opcja atak" ? hmm... Widze, ze wpadacie na coraz to nowe i coraz to bardziej denne pomysly. Wyglada to tak, jak byscie rywalizowali ze soba - kto wymysli cos glupszego.
Dla takich topicow jak ten, przydalby sie dzial: IDIOTYZMY, ROTFL albo cos w ten desen.
Jezeli chodzi o monotonie, to powiem tak: monotonne jest wchodzenie do działu "PROPOZYCJE" i strata cennego czasu na czytanie takich pustych watkow jak ten.
Uwazam, ze uzytkownicy z malym stazem powinni miec zakaz zakladania watkow w dziale PROPOZYCJE. Jeszcze sie nie spotkalem z taka sytuacja, aby mlody MaSzynista zalozyl sensowny watek w tym dziale. Pewnie dlatego, ze nie rozumieja po co on jest.
PZDR
Brick:
Cześć Żuk, jak można wejść w posiadanie symulatora lotów który opisany jest w linku który wstawiłeś?
Dodano po 13 minutach:
Defiler, co Ty taki sfrustrowany z rana? Chodziło mi o to żeby wprowadzić coś co jeszcze bardziej urzeczywistni korzystanie z symulatora. Ciekawy jestem jaki był Twój pierwszy pomysł? Nie zgadzam się z Tobą odnośnie tego że nowicjusze nie mogą umieszczać swoich pomysłów, jakaś "denna" ta Twoja propozycja. Każdy może dawać propozycje, a od tego jest formu żeby je przedyskutowywać. Moim zdaniem to niekonstruktywan krytyka z Twojej strony. Pozdrawiam, Brick.
Dodano po 3 minutach:
Żuk,FPP to First Person Perspective?
andrev1989:
Moja propozycja jest taka. Ustawić jakieś modele ludzi np. na trasie (SOKistę już mamy), którzy stoją na torach i na dźwięk hornu z pewnej odległości zchodzą z trasy. Kolejna propozycja to np. ciężarówki stojące na przejazdach. Tylko tutaj jest mały problem, bo nie wiem czy jest możliwość generowania eventów losowych, przecież jeżeli taka ciężarówka stałaby tam zawsze to też by to nie miało sensu.
Co do pomysłu, to nie jesteś pierwszy, już wiele osób wcześniej pisało o czymś podobnym i nic z tego nie wyszło, więc dlatego chyba ta "nieufność" wobec Twojego tematu.
Brick:
Andrev, oczywiście że wszystkie sytuacje muszą się wydarzać losowo! Tylko dlaczego uważasz że nic z tego nie wyjdzie?
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "Brick" ---Andrev, oczywiście że wszystkie sytuacje muszą się wydarzać losowo! Tylko dlaczego uważasz że nic z tego nie wyjdzie?
--- Koniec cytatu ---
Ponieważ ważniejsze rzeczy np. hamulce nie doczekały się jeszcze godnego odzwierciedlenia a wymyślają ludzie jakieś pierdołki. Chcesz poziomu adrenaliny? Ustaw sobie model krowy na torach, zatrzymaj się przed nią i czekaj aż zejdzie, zobaczymy, kiedy się zdenerwujesz na, tyle że użyjesz klawisza F10.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej