Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Tekstura 3E/1-71 (ET21-71) z CTL Maczki Bór

<< < (2/4) > >>

Mariusz1970:
Repaint nigdy nie będzie dorównywał refoto (chyba można tak to określić) :)
Ci, którzy się na tym znają to wiedzą lub Ci, którzy dążą do max. urealnienia czegoś.
Ja swój pogląd na temat repaintów mam, czego czasami dowód dawałem na tym forum. Ci, którzy mnie znają bliżej to wiedzą.
A Bogiem i tak jesteś :)

AIR:
Wiesz czemu nik nie chce chwalić  textury, bo to jest w pewnym sensie przekroczenie któregoś punktu tego regualminu który mówi żeby nie pisać  postów wyrażających tylko poparcie lub opnie dzieła jeśli nie ma się nic konkretnego do powiedzenia.
A tak naprawde to większość ludzi na tym forum wie, że robisz świetne textury.

EU07-483:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Repaint nigdy nie będzie dorównywał refoto (chyba można tak to określić) :)
Ci, którzy się na tym znają to wiedzą lub Ci, którzy dążą do max. urealnienia czegoś.
Ja swój pogląd na temat repaintów mam, czego czasami dowód dawałem na tym forum. Ci, którzy mnie znają bliżej to wiedzą.
A Bogiem i tak jesteś :)
--- Koniec cytatu ---

Święte słowa - o stosunku do paintotekstur i do mistrzostwa EU05 :)

andrev1989:

--- Cytat: "EU05" ---Nie, ja nie mam pretensji i nie chcę być jakimś "bogiem tekstur". Poza tym obelga dotyczyła społeczności forum gry Virtual Bus, nie MaSzyny. Stwierdziłem fakt - zachwycają się na dziadowe "tekstury" ET22 z Painta (przeczytaj sobie, kilka tematów niżej w tym dziale), a jak ktoś coś innego zrobi, to jest cisza. Tak po prostu jest i nic nie poradzisz. Ja również. ;)

A Maćkowi dziękuję, że skomentował. Zawsze to miło.
--- Koniec cytatu ---

Może nikt nie komentuje, bo jeżeli błędów nie ma to po co komentować;)

Tak na serio, komentów nie ma pewnie dlatego, że nie ma kabiny, a dumbem nikt jeździć nie chce;) Zrobiłbyś w Paincie teksturę dla loka, którym mozna jeździć to byłbyś chwalony w niebogłosy;)

Ryszard-san:
Witam

Teksturka na fotkach wyglda super. Zaraz ja sciagne.
Musze przyznac ze mnie zaskoczyles (liczylem ze dluzej to potrwa od fotki do teksturki ;)

Pozdrawiam ryszard

Ps. dzieki za informacje o mnie
PPs. Po powrocie z L4 postaram sie o wiecej fotek i lepszej jakosci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej