Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Tekstura 3E/1-71 (ET21-71) z CTL Maczki Bór

(1/4) > >>

EU05:
Witam,
pragnę zaprezentować teksturę lokomotywy 3E/1-71 z CTL Maczki Bór. Nie było jeszcze kanta z CTLu, no to jest. Zdjęcia zrobił Ryszard-san, za co jestem mu wdzięczny.
Oto screeny:

Tutaj link do paczuszki z krótkim opisem oraz wpisem do scenerii:
http://d.turboupload.com/d/1565388/3E1-71.rar.html

Mam nadzieję, że tekstura się podoba. Proszę o komentarze

maciek_1988:
Tekstura bardzo ladna. Starannie wykonana i widac wklad autora. Oby wiecej takich!

EU05:
Dzięki Maćku. Ty jeden widać skomentowałeś ;). Pewnie jakbym zrobił superrepaint (made by MS Windows Paint), to posypałoby się więcej przychylnych komentarzy.
Pewnie mnie kojarzysz, ale pod innym nickiem ("Julek" z forum Vbusa, zrobiłem 1 Ikarusa 260: 1614 z mojego miasta - Warszawy; gierka mnie znudziła, poza tym tamtejsza społeczność widać była na zbyt niskim poziomie rozwoju, by docenić wyższość fototekstury nad paintem).

Dobra, tyle mojego wywodu. Gdzieś koło wakacji wyjdzie 201E pack, jak się uda, wtedy sobie zaszaleję.

Pozdrowienia dla Ciebie.

Mariusz1970:
Nie to nie tak.
Ja już kiedyś pisałem do Ciebie, na temat twoich tekstur, wiesz dobrze, że jesteś mistrzem i mało kto może się z Tobą równać.
Tekstury są ładne, nprawdę. Ja osobiście już praktycznie skończyłem grzebać w MaSzynie, dlatego ich nie ściągałem (chyba się za to nie gniewiasz :)).
Wiesz, tu na froum jak zapewne zuważyłeś reguły są takie, że za nim ktoś napisze coś, że jest cudo, musi poszukać jednej choćby wady, aby nie było 1000 postów z samymi tylko gratulacjami. Wiesz o co chodzi :)

EU05:
Nie, ja nie mam pretensji i nie chcę być jakimś "bogiem tekstur". Poza tym obelga dotyczyła społeczności forum gry Virtual Bus, nie MaSzyny. Stwierdziłem fakt - zachwycają się na dziadowe "tekstury" ET22 z Painta (przeczytaj sobie, kilka tematów niżej w tym dziale), a jak ktoś coś innego zrobi, to jest cisza. Tak po prostu jest i nic nie poradzisz. Ja również. ;)

A Maćkowi dziękuję, że skomentował. Zawsze to miło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej