Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Tekstura 3E/1-71 (ET21-71) z CTL Maczki Bór
EU05:
Jak będzie więcej zdjęć, to super. Defiler mówił, że Ci wszystko wytłumaczył. Możesz podsyłać jemu, albo bezpośrednio mnie bo on i tak mi to przekaże.
Pozdrawiam
defiler:
Nie mieszaj, przeciez wszystko jest jasne :)
Jezeli chodzi o moje zdanie na temat repaintow... wiesz co mysle.
Jezeli chodzi o moje zdanie na temat tekstur Twojego autorstwa... wiesz co mysle.
Dodam tylko, ze idzie Ci to coraz lepiej.
PZDR
maciek_1988:
--- Cytat: "EU05" ---Dzięki Maćku. Ty jeden widać skomentowałeś ;). Pewnie jakbym zrobił superrepaint (made by MS Windows Paint), to posypałoby się więcej przychylnych komentarzy.
Pewnie mnie kojarzysz, ale pod innym nickiem ("Julek" z forum Vbusa, zrobiłem 1 Ikarusa 260: 1614 z mojego miasta - Warszawy; gierka mnie znudziła, poza tym tamtejsza społeczność widać była na zbyt niskim poziomie rozwoju, by docenić wyższość fototekstury nad paintem).
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie, ze kojarze. Ikarusowa fototeksturke tez dobrze pamietam i chyba nawet ja mam gdzies na HDD ;) Jak wiadomo sa "gusta" i "gusciki" i nie bede sie tutaj wywodzil nad wyzszoscia fototekstur nad repaintami bo komu innemu sie podobaja paincikowe projekty. Ja jednak pozostane przy fototeksturkach. Pozdrawiam Cie serdecznie!
EP08_015:
Mogę prosić o wystawienie na normalny serwer? Z tymi zawsze mam kłopoty :(
Ok mam już dzieki uprzejmości autora. Niestety nie jestem specjalistą od tekstur jednak uważam iz tekstura została wykonana bardzo ładnie i elegancko. Szkoda wielka iż piekno i profesjonalizm tekstury przycmiewa niedoskonałośc i rażące błędy modelu. Tzn brak spójności poręczy bocznych na jednej ze ścianek, oraz błąd mapowania czoła tzn przesunięcia przednich okien w bok. Moze da się to jakoś wypośrodkowac?
M kaczy zadanie dla Ciebie, może uda Ci się to jakoś poprawic?
Chociaz najłatwiej było by zdobyć model maxa z pudłem od et21 i usunąć porecze z tekstury i zastapić je modelami.
emo2047:
http://milicz.co.uk/maszyna/pliki/3E1-71.rar
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej